Palmyra

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Palmyra-woonzorgcentrum-Drogenbos-Vulpia

Wonen in contact met de natuur 

Palmyra is een modern woon- en zorghuis vlakbij het centrum van  Drogenbos. Wij zijn stedelijk gelegen, maar beschikken tegelijk over een zeer aangename en ruime tuin. Een echte oase van rust. Ook de gezellige lichte cafetaria met groot zonneterras worden door iedereen zeer geapprecieerd.

Via een rolstoelvriendelijke brug over de Zenne, ben u zo in het aanpalende natuurgebied, waardoor er ook veel contact is met buurtbewoners en wandelaars. Ook op het vlak van zorg en faciliteiten behoort dit huis tot het neusje van de zalm.

Over alle details werd nagedacht: van het gebruik van zachte kleuren in de decoratie tot een aangepaste lichtintensiteit van volgens de gevoeligheid van de bewoners. Hier kom je tot rust in contact met de natuur.

Kwaliteitszorg

In woon- en zorghuis Palmyra hangt een gemoedelijke sfeer: hier voelt u zich op uw gemak. Gezelligheid zorgt voor een positief gevoel en hier geniet u van de beste zorgen van onze medewerkers mét een glimlach. We gaan individueel met u aan de slag en bieden u zorg op maat.

Bovendien wordt u voortdurend gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten. Met de ondersteuning van onze kinesist in onze goed uitgeruste kiné-zaal  blijft u helemaal fit. 
In Palmyra krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn en krijgt uw fysiek en mentaal welbevinden de hoogste prioriteit. We luisteren graag naar uw wensen en noden zodat we steeds beter voor u kunnen zorgen. Elke bewoner kan rekenen op onze professionele zorg in een warm huis. In de cafetaria hebben wij een groot aquarium voor een rustgevend effect. 

Ook speciale voorzieningen voor onze bewoners met dementie

Voor bewoners met dementie hebben wij een snoezelruimte ter beschikking om de zintuigen te prikkelen via rustgevende muziek, verlichting en geluiden. Er is ook een omzoomde dwaaltuin met moestuin aanwezig waar ze veilig kunnen wandelen en waar er onder begeleiding wordt getuinierd. Zo blijven we de bewoners met dementie via aanraking stimuleren.

"Het is hier goed om wonen.
Ik voel me hier op mijn gemak."

Bewoner van Palmyra
bewoner Vulpia

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving.

 • Verpleging 

 • Verzorging

 • Ergotherapie

 • Logopedie

 • Kinesitherapie

 • Psychologische ondersteuning

 • Verpleging voor mensen met dementie

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

 • Cafetaria

 • Ruim zonneterras

 • Kiné ruimte

 • Snoezelruimte

 • Ontspanningsruimte (Zen room)

 • Kapsalon 

 • Pedicure en manicure

 • Tuin en aanpalend natuurpark

 • Moestuin

 • Kinderboerderij

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 02 378 25 41

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Lubbeek 't Spelthof
Sint-Genesius-Rode Blaret
Aarschot Demerhof
Glabbeek Den Boomgaard
Leopoldsburg Leopoldspark
Dilbeek Maria Assumpta
Drogenbos Palmyra
Aarschot Poortvelde
Overijse Tombeekheyde
Tienen Twee Poorten
Wezembeek-Oppem Vuerenveld