Leopoldspark

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Tijdelijk verblijf

Leopoldspark-woonzorgcentrum-Leopoldsburg-Vulpia

Wonen in een omgeving met een huiselijke sfeer 

Mooi wonen in het autovrije centrum van Leopoldsburg? Dat doe je in het gezellige en moderne Leopoldspark. Binnen heerst de rust, terwijl u buiten onmiddellijk de actie ervaart. Professionele zorg, huiselijkheid en een gulle lach worden hier gecombineerd. Het huis wordt getypeerd door een warme en gezellige sfeer,  en daar spelen de mooie kamers zeker een rol in.

Uw wensen staan centraal 

In woon- en zorghuis Leopoldspark kan u volledig zichzelf zijn. Hier wordt rekening gehouden met uw mening en ervaart u dagelijks de gezelligheid van een comfortabele omgeving, waar zelfstandigheid en levenskwaliteit worden gestimuleerd. Een gemoedelijke sfeer en de beste zorgen, hier voelt u zich op uw gemak. In het Leopoldspark geniet u van zorg op maat. Hier gaan we individueel met u aan de slag en blijft u zeer betrokken. 

vrijwilliger in woonzorgcentrum

Uw fysiek welbevinden geniet hier de hoogste prioriteit. Mooie kamers en een verse en lekkere keuken zijn alvast twee belangrijke pijlers in dit fijne woon- en zorghuis. De afdelingen hebben klinkende namen als Geleeg, Strooiendorp en Immert.  In Boskant komen de bewoners met dementie thuis en krijgen ze een aanpak op maat. 

"Ik heb hier echt
mijn tweede thuis gevonden."

Bewoner Leopoldspark
vrouw met vogel

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

  • Verpleging 

  • Verzorging 

  • Kinesitherapie

  • Dementieverpleging 

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

  • Brasserie

  • Fitnessruimte 

  • Kapsalon 

  • Pedicure en manicure

Klik op de foto's voor een presentatie

Contacteer ons

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 011 57 98 00

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Heusden-Zolder BoCasa
Hamont-Achel Aan de Beverdijk