Leopoldspark

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Tijdelijk verblijf

Leopoldspark-woonzorgcentrum-Leopoldsburg-Vulpia

Wonen in een huiselijke sfeer 

Mooi wonen in het autovrije centrum van Leopoldsburg? Dat doe je in het gezellige en moderne Leopoldspark. Binnen heerst de rust, terwijl u buiten onmiddellijk de actie ervaart. Professionele zorg, huiselijkheid en een gulle lach worden hier gecombineerd. Het huis wordt getypeerd door een warme en gezellige sfeer,  en daar spelen de mooie kamers zeker een rol in.

Uw wensen staan centraal 

In woon- en zorghuis Leopoldspark kan u volledig zichzelf zijn. Hier wordt rekening gehouden met uw mening en ervaart u dagelijks de gezelligheid van een comfortabele omgeving, waar zelfstandigheid en levenskwaliteit worden gestimuleerd. Een gemoedelijke sfeer en de beste zorgen, hier voelt u zich op uw gemak. In het Leopoldspark geniet u van zorg op maat. Hier gaan we individueel met u aan de slag en blijft u zeer betrokken. 

vrijwilliger in woonzorgcentrum

Uw fysiek en mentaal welbevinden geniet hier de hoogste prioriteit. Mooie kamers en een verse en lekkere keuken zijn alvast twee belangrijke pijlers in dit fijne woon- en zorghuis. De afdelingen hebben klinkende namen als Geleeg, Strooiendorp en Immert.  In Boskant komen de bewoners met dementie thuis en krijgen ze een aanpak op maat. 

Leopoldspark Leopoldsburg

Ons woonzorgcentrum in Leopoldsburg: voor tijdelijke of langdurige zorg

Leopoldspark is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Leopoldsburg ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Leopoldsburg zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Leopoldsburg om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Leopoldsburg. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Leopoldsburg geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekort komt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Leopoldsburg bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum Leopoldspark Leopoldsburg!

"Ik heb hier echt mijn tweede thuis gevonden."

Bewoner van Leopoldspark
vrouw met vogel

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

  • Verpleging 

  • Verzorging 

  • Kinesitherapie

  • Gespecialiseerde zorg voor personen met dementie

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

  • Brasserie

  • Fitnessruimte 

  • Kapsalon 

  • Pedicure en manicure

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 011 57 98 00

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.