Aan de Beverdijk

Woonzorgcentrum

Woon- en zorghuis Aan de Beverdijk,
natuurlijk gezellig wonen

Hamont-Achel staat gekend voor zijn natuurlijke omgeving en die trend trekken we graag voor u door in woon- en zorghuis Aan de Beverdijk. Hier woont u in een open en lichte omgeving. U vertoeft in een sfeer die familiair aanvoelt en natuurlijke eenvoud ademt. In ‘Aan de Beverdijk’ wordt u begeleid door een professioneel team medewerkers die een hart hebben voor zorg en er veel belang aan hechten om u écht te leren kennen. Welzijn en welbevinden staan er centraal: er wordt getracht zoveel mogelijk in te spelen op uw persoonlijke noden en wensen. In deze groene omgeving is het altijd genieten: zorg met een vertrouwde naturel.

Uw wensen staan centraal 

bejaarde vrouw in tuin

In woon- en zorghuis Aan de Beverdijk krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn, wordt er belang gehecht aan uw mening en worden ook uw naasten mee betrokken in de zorg. Hierdoor proberen we de keuze voor de verhuis naar het woon- en zorghuis laagdrempelig en vertrouwd te laten verlopen. Zelfstandigheid en levenskwaliteit worden gestimuleerd en samen leggen we de focus op wat wel nog kan.

We betrekken de bewoners graag in het reilen en zeilen van het woon- en zorghuis en bieden hen dan ook bezigheden aan die nauw aansluiten bij hun talenten en noden. Samen leggen we de nadruk op het ‘wonen’ en proberen we voor elke bewoner aansluiting te vinden met zijn of haar eigen leefwereld en levensgeschiedenis. Dat is onze uitdaging!  

Heerlijk genieten van de rust 

Houdt u van een rustige en groene omgeving, dan zal u als bewoner zeker aan uw trekken komen in deze bosrijke omgeving. U zal gemakkelijk uw weg vinden in de eenvoudige structuur die het gebouw omhelst: een omgeving die zowel facilitair erg toegankelijk is als in communicatie met de medewerkers. 

In de ruim verlichte kamers is er veel ruimte voor een persoonlijke toets en eigen herkenbaar meubilair. Dit maakt dat uw nieuwe woonomgeving toch vertrouwd kan aanvoelen en het ziekenhuis- of hotelgevoel ver weg is. De kamers zijn uitgerust met de nodige voorzieningen om comfortabel te wonen en te leven.

"Ik woon hier heel graag, het voelt als een grote extra familie"

Bewoner van Aan de Beverdijk
bewoner met bloemen

Voortreffelijke zorg

Een gemoedelijke sfeer en goede zorgen; hier voelen u en uw naasten zich op hun gemak. Een familiale sfeer draagt bij tot een positief gevoel en een echt ‘thuisgevoel’. Het leven zoals het is. Wij staan 365 dagen per jaar voor u klaar en zoeken het goede in elke dag.  Al van bij opname gaan we samen op zoek naar de leefgroep waarin u, als bewoner, het meest aansluiting zult vinden. In ‘Aan de Beverdijk’ zijn er vier leefgroepen, elk met hun eigen zorggraad en karakter. 

Aan de Beverdijk charmeert

Zowel binnen als buiten de muren van dit woon- en zorghuis staan heel wat activiteiten op het programma. Deze zijn erg gevarieerd waardoor er altijd wel iets zal zijn dat uw interesse wekt. In het grootse (uitstappen, kiennamiddagen, bewegingsactiviteiten,…) of net in het kleine (huishoudelijke taken, wandelen in de tuin, enzovoort).

terras

Het activiteitenaanbod wordt zowel individueel als in groep aangeboden. Ook externen worden vaak betrokken: schoolkinderen, verenigingen of dieren. Dit maakt dat er een fijne samenwerking is tussen het woon- en zorghuis en de buurt die de ‘openheid’ van het huis bevordert. Die ‘openheid’ resulteert ook reeds vele jaren in een uitgebreide vrijwilligerswerking die ons huis in staat stelt net dat tikkeltje extra te kunnen bieden en die het ‘zorg op maat’ principe mee ondersteunt.

Ons woonzorgcentrum te Hamont-Achel: voor tijdelijke of langdurige zorg

Aan de Beverdijk is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Hamont-Achel ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Hamont-Achel zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Hamont-Achel om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Hamont-Achel. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Hamont-Achel geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekortkomt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Hamont-Achel bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum Aan de Beverdijk Hamont-Achel!

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen 

 • Woon- en zorghuis

Zorgaanbod

Zelfstandigheid en levenskwaliteit worden hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving

PROFESSIONELE ZORG:

 • Verpleging 

 • Verzorging

 • Kinesitherapie

 • Ergotherapie

 • Logopedie

 • Gespecialiseerde zorg voor personen met dementie

 • Aanbod voor vroegtijdige zorgplanning en palliatieve zorgen

 • Sociale assistentie

 • Psychiatrische verpleging

Faciliteiten 

Een fijne en natuurlijke omgeving waar comfortabel leven en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn uitgebreid, aangepast en een meerwaarde in de zorg van onze bewoners:

 • Kapsalon 

 • Cafetaria

 • Overdekt terras en (rolstoelvriendelijke) wandeltuin

 • Pedicure

 • Ruim en gevarieerd activiteitenaanbod

 • Diervriendelijk

 • WIFI

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 011 80 00 34

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.