BoCasa

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Dringende opname

Tijdelijk verblijf

Woon- en zorghuis  BoCasa,
kom thuis in Limburgse gastvrijheid 

Woon- en zorghuis BoCasa in Bolderberg bulkt niet alleen van de Limburgse gastvrijheid, u vindt er ook een gemoedelijk thuis op het snijpunt van rust te midden van het groen en de levendigheid van het nabije centrum van Bolderberg. Een fijne heuvelachtige omgeving waar luxe en warmte hand in hand gaan en waar u zich vanaf dag één welkom voelt. Een glimlach is nooit veraf bij onze medewerkers die voor verbinding en sociaal contact zorgen. Hier kunt u zichzelf zijn

In woon- en zorghuis BoCasa krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn, wordt rekening gehouden met uw mening en wentelt u zich in de gezelligheid van een comfortabele omgeving, waar zelfstandigheid en levenskwaliteit worden gestimuleerd.

Een topkok verwent de inwendige mens 

Een stevige troef van woon- en zorghuis BoCasa? Ongetwijfeld de brasserie waar het heerlijk toeven is en de chef-kok, in dialoog met de bewoners, heerlijke gerechten uit de koksmuts tovert. Maar ook in de eigen keuken kunt u aan de slag. 

Lekker bord eten

Regionale gerechten en familierecepten vormen de basis voor een culinaire ervaring waar de bewoners en bezoekers van smullen. Schuif gerust aan bij de nieuwjaarsbrunch, een mosselavond, een zomerse BBQ of een pannenkoeken ontbijt. Hier wordt goed getafeld en geleefd!

Schuift de familie mee aan? Geniet samen van het suggestiemenu en een hele restaurantervaring met perfect gedresseerde borden boordevol lekkers. Voor privéfeesten/gebeurtenissen is het zelfs mogelijk om een stukje brasserie af te huren. 

BoCasa blijft in beweging

Kookworkshops, meebewegen met de kiné, een kaartavond, darts, een halloweentocht of het bijwonen van de optredens tijdens Bolderberg Live? Het zijn maar enkele voorbeeldjes van hoe we onze bewoners entertainen en in beweging houden. Maar net zo goed trekt u er met het openbaar vervoer dat vlakbij is, wat verder op uit. 

Er valt altijd wat te beleven en onze bewoners worden steeds betrokken in het samenstellen van de activiteitenkalender. En ja, over dat groepsuitstapje naar de Olmense Zoo wordt nog lang nagepraat. Vitaal blijven is de boodschap en dat in een alles behalve klinische omgeving. Bewoners worden gestimuleerd om vooral zelf te blijven doen wat ze nog graag doen.

'Mooie bordjes en heerlijke gerechten zorgen voor een heuse restaurantervaring'

Bewoner van BoCasa
Vrouw leest krant

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving. 

  • Ergotherapie

  • Verpleging 

  • Kinesitherapie

  • Verzorging 

  • Sociale assistentie 

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn state-of-the art in dit in 2013 geopende woon- en zorghuis. 

  • Brasserie 

  • Fitnessruimte 

  • Kapsalon 

  • Groene omgeving 

  • Privétuin 

Klik op de foto's voor een presentatie

Contacteer ons

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 011 24 66 00

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Hamont-Achel Aan de Beverdijk
Leopoldsburg Leopoldspark

Nieuwtjes

Volg ons op Facebook

Bekijk onze nieuwtjes