BoCasa

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Dringende opname

Tijdelijk verblijf

Woon- en zorghuis  BoCasa,
kom thuis in Limburgse gastvrijheid 

Woon- en zorghuis BoCasa in Bolderberg bulkt niet alleen van de Limburgse gastvrijheid, u vindt er ook een gemoedelijk thuis op het snijpunt van rust te midden van het groen en de levendigheid van het nabije centrum van Bolderberg. Een fijne heuvelachtige omgeving waar luxe en warmte hand in hand gaan en waar u zich vanaf dag één welkom voelt. Een glimlach is nooit veraf bij onze medewerkers die voor verbinding en sociaal contact zorgen. Hier kunt u zichzelf zijn

In woon- en zorghuis BoCasa krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn, wordt rekening gehouden met uw mening en wentelt u zich in de gezelligheid van een comfortabele omgeving, waar zelfstandigheid en levenskwaliteit worden gestimuleerd.

Een topkok verwent de inwendige mens 

Een stevige troef van woon- en zorghuis BoCasa? Ongetwijfeld de brasserie waar het heerlijk toeven is en de chef-kok, in dialoog met de bewoners, heerlijke gerechten uit de koksmuts tovert. Maar ook in de eigen keuken kunt u aan de slag. 

Lekker bord eten

Regionale gerechten en familierecepten vormen de basis voor een culinaire ervaring waar de bewoners en bezoekers van smullen. Schuif gerust aan bij de nieuwjaarsbrunch, een mosselavond, een zomerse BBQ of een pannenkoeken ontbijt. Hier wordt goed getafeld en geleefd!

Schuift de familie mee aan? Geniet samen van het suggestiemenu en een hele restaurantervaring met perfect gedresseerde borden boordevol lekkers. Voor privéfeesten/gebeurtenissen is het zelfs mogelijk om een stukje brasserie af te huren. 

BoCasa blijft in beweging

Kookworkshops, meebewegen met de kiné, een kaartavond, darts, een halloweentocht of het bijwonen van de optredens tijdens Bolderberg Live? Het zijn maar enkele voorbeeldjes van hoe we onze bewoners entertainen en in beweging houden. Maar net zo goed trekt u er met het openbaar vervoer dat vlakbij is, wat verder op uit. 

Er valt altijd wat te beleven en onze bewoners worden steeds betrokken in het samenstellen van de activiteitenkalender. En ja, over dat groepsuitstapje naar de Olmense Zoo wordt nog lang nagepraat. Vitaal blijven is de boodschap en dat in een alles behalve klinische omgeving. Bewoners worden gestimuleerd om vooral zelf te blijven doen wat ze nog graag doen.

Ons woonzorgcentrum in Heusden-Zolder: voor tijdelijke of langdurige zorg

BoCasa is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Heusden-Zolder ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Heusden-Zolder zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Heusden-Zolder om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Heusden-Zolder. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Heusden-Zolder geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekortkomt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Heusden-Zolder bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum BoCasa Heusden-Zolder! 

'Mooie bordjes en heerlijke gerechten: net zoals in een restaurant!'

Bewoner van BoCasa
Vrouw leest krant

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving. 

  • Ergotherapie

  • Verpleging 

  • Kinesitherapie

  • Verzorging 

  • Sociale assistentie 

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn state-of-the art in dit in 2013 geopende woon- en zorghuis. 

  • Brasserie 

  • Fitnessruimte 

  • Kapsalon 

  • Groene omgeving 

  • Privétuin 

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 011 24 66 00

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.