Woon- en zorghuis

thuiskomen in een huis

vrouw ruikt aan bloem

Thuiskomen in een woonzorgcentrum

In onze woonzorgcentrums krijgt u zorg naar uw noden, profiteert u van alle faciliteiten en geniet u van lekkere maaltijden. U komt thuis in een huis vol leeftijdsgenoten en mogelijkheden tot sociaal contact. We gaan voor een aanpak op maat en doen er alles aan zodat u zo zelfstandig mogelijk kan leven. Bovendien moet u zich ook niet meer bezighouden met allerlei huishoudelijke taken, de was, de strijk, de poets,... Die nemen we allemaal voor onze rekening!

Een professioneel en gemotiveerd team met een hart voor de zorg staat dag en nacht voor u klaar in onze woonzorgcentrums.

Waarom wonen in een woonzorgcentrum?

Tot op hoge leeftijd comfortabel wonen? Dit is mogelijk door u in te schrijven bij een Vulpia woonzorgcentrum. Hier krijgt u alles wat u nodig heeft: zorg, ondersteuning bij huishoudelijke taken, verzorging door vakkundig personeel en heel wat nieuwe sociale contacten. Een Vulpia rusthuis is daarom een prettige manier om uw oude dag door te brengen zónder dat het u ergens aan ontbreekt. En niet geheel onbelangrijk: u bent nooit alleen, want er zijn altijd mensen om u heen. Wat levert wonen in een woonzorgcentrum u op?

Wat heeft een Vulpia WZC u te bieden?

In een rusthuis van ons netwerk profiteert u van een persoonlijke benadering. Dit betekent dat we de zorg zoveel mogelijk op uw behoeften afstemmen. We respecteren uw zelfstandigheid en tegelijkertijd bieden we ondersteuning waar dit nodig is. Hoe prettig is het om zelf niet meer zoveel te moeten doen en te genieten van de rust van uw kamer in een WZC? En natuurlijk is er genoeg te doen in het woonzorgcentrum zodat u zich niet hoeft te vervelen.

Wat zijn de voordelen van wonen in een WZC?

Wonen in een Vulpia woonzorgcentrum brengt de nodige voordelen met zich mee. Wat is de toegevoegde waarde van een rusthuis?

  • U hoeft minder zwaar werk zelf te doen.

  • Comfortabel wonen en persoonlijke zorg gaan bij ons hand in hand.

  • Er is altijd een professioneel team dag en nacht beschikbaar.

  • Woon- en zorgondersteuning gebeurt zoveel mogelijk op maat.

  • Er zijn altijd mensen dichtbij en dus voelt u zich niet snel alleen.

Wilt u graag verhuizen naar een rusthuis? U bent in een van onze woonzorgcentra meer dan welkom.

Schrijf u in bij een woonzorgcentrum in uw regio

Is uw huidige woning te groot om zelfstandig in te blijven wonen? En verhuist u daarom graag naar een kamer in een WZC met de juiste zorg en ondersteuning? Schrijf u dan in bij een van onze woonzorgcentra. Dit is mogelijk in de regio waar u nu woont, maar kan ook elders in het land. Wilt u hier meer over weten of u laten informeren door een van onze professionals en deskundigen? Aarzel dan niet, en contacteer ons voor een rondleiding. We staan u altijd vriendelijk te woord en doen er alles aan u zo goed mogelijk te helpen.

"Ik heb een mooie kamer, binnenkort krijgt deze trouwens een nieuwe kleur. Als je iets vraagt aan het personeel proberen ze dit ook altijd op de beste manier op te lossen. Ze zijn heel vriendelijk en lief."

Quote bewoner woon- en zorghuis 't Spelthof