Uw familie was nog nooit zo groot

Thuiskomen in een huis

Thuiskomen in een woon- en zorghuis

In onze woonzorgcentra krijgt u zorg naar uw persoonlijke noden, profiteert u van alle faciliteiten en geniet u van heerlijke maaltijden. U komt thuis in een huis vol leeftijdsgenoten en mogelijkheden tot sociaal contact. We gaan immers voor een aanpak op maat en doen er alles aan zodat u zo zelfstandig mogelijk kunt leven. Bovendien moet u niet meer denken aan allerlei huishoudelijke taken, zoals de was, de strijk, de poets... Die nemen wij allemaal voor onze rekening, zodat u volledig ontzorgd wordt! Ons professioneel en gemotiveerd team, met een hart voor de zorg, staan dan ook met een hart dag en nacht voor u paraat in onze woonzorgcentra.

Waarom wonen in een woon- en zorghuis?

Ook nog op latere leeftijd comfortabel wonen? Dat maakt Vulpia mogelijk! In onze woon- en zorghuizen vindt u immers alles wat u nodig heeft: zorg, ondersteuning bij huishoudelijke taken, verzorging door vakkundig personeel en heel wat nieuwe sociale contacten. Een Vulpia (rust)huis is daarom een prettige manier om uw oude dag door te brengen, zónder dat het u ergens aan ontbreekt. Bovendien bent u nooit alleen, want er zijn altijd mensen om u heen. Gezellig, toch?

Wat heeft een Vulpia huis u te bieden?

In een woon- en zorghuis van ons netwerk profiteert u van een persoonlijke benadering. We stemmen onze zorg namelijk zoveel mogelijk af op uw behoeften en wensen. We respecteren uw zelfstandigheid en bieden tegelijkertijd de nodige ondersteuning. Zo ontzorgen we u geheel, zodat u kunt genieten van de rust van uw kamer. Hoe prettig klinkt dat! Bovendien is er genoeg om te doen in onze woon- en zorghuizen, waardoor u zich niet hoeft te vervelen.

Wat zijn de voordelen van wonen in een WZC?

Wonen in een woon- en zorghuis van Vulpia brengt de nodige voordelen met zich mee. Wij zetten dan ook erg in op het aanbieden van heel wat toegevoegde waarde, zoals:

  • U hoeft zelf minder zwaar werk te doen.

  • Comfortabel wonen en persoonlijke zorg gaan bij ons hand in hand.

  • Er is altijd, dag en nacht, een professioneel team beschikbaar.

  • Woon- en zorgondersteuning gebeurt zoveel mogelijk op maat.

  • Er zijn altijd mensen dichtbij, waardoor u zicht niet snel alleen voelt.

Schrijf u in bij een woonzorgcentrum in uw regio

Is uw huidige woning te groot geworden om zelfstandig in te blijven wonen? Verhuist u daarom graag naar een kamer in een woon- en zorghuis, met de juiste zorg en ondersteuning binnen handbereik? Schrijf u dan in bij Vulpia! Dit is mogelijk in de regio waar u nu woont, maar kan ook elders in het land!

Of wenst u hier toch graag wat meer over te weten en laat u zich liever informeren door één van onze professionals of deskundigen? Aarzel dan niet en contacteer ons voor een rondleiding in één van onze woon- en zorghuizen. Zo kunt u meteen zélf beleven wat onze warme huizen te bieden hebben.

"Ik heb een mooie kamer. Binnenkort krijgt deze trouwens een nieuwe kleur. Als je iets vraagt aan het personeel, proberen ze dit altijd op de beste manier op te lossen. Ze zijn heel vriendelijk en lief."

Bewoner 't Spelthof