Zorgwijzer

Wij zijn er voor u

Vulpia biedt de bewoner heel wat ondersteunende behandelingen en ontzorgende therapieën. Dus als u in één van onze huizen woont, dan heeft u deze bij wijze van spreken binnen handbereik.

Wonen & zorg

Soms kunt u niet meer zelfstandig (thuis) wonen en hebt u meer zorg nodig. Maar wat kost dit? Hoe gaat dit precies in z'n werk? En wat is het verschil tussen een woon- en zorghuis of een assistentiewoning? Bij Vulpia vindt u gegarandeerd de juiste woonoplossing, waar u geniet van onze gespecialiseerde zorg.

Zoom in op zorg

Bij Vulpia kunt u als bewoner terecht voor allerlei vormen zorg. Van onze algemene, hoogwaardige zorg, tot de specifiekere vormen rond dementie en palliatieve zorg. Onze zorgmedewerkers zetten zich iedere dag met hart en ziel in om u de beste omkadering te kunnen aanbieden.

Aanvullende behandelingen

De huizen van Vulpia bieden de beste zorg. En goede zorg is meer dan alleen maar een aangename leefomgeving, een gezonde en lekkere maaltijd of een gezellige uitstap. U geniet bij Vulpia van vakkundige logopedie, kinesitherapie, ergotherapie en hebt heel wat fijne, extra diensten om uit te kiezen.

Innovatie & projecten

Zorgzaam zijn, écht luisteren, altijd oplossingen zien, dat is onze manier. We denken vanuit wensen en mogelijkheden. Daarbij zien we ook een groeiende rol voor (groene) technologie. Vulpia staat immers niet stil en we proberen steeds verder te evolueren op vlak van innovatie en onze projecten.