Wanneer een assistentiewoning?

assistentiewoning living

Een veilige en aangepaste omgeving

Een thuis is een rustige en veilige plek waar u leeft en woont zoals u wilt.  Dat is een assistentiewoning op-en-top. Cocoonen in comfort, dat is wat onze assistentiewoningen u kunnen bieden. Denk aan draadloos internet, digitale televisie en huishoudelijke elektronica. En aan kamerovergangen zonder drempels, brede doorgangen en stopcontacten op comfortabele hoogte.

Zelfstandigheid en privacy

Zelfstandig blijven wonen is voor u waarschijnlijk ook de ultieme wens.  Wanneer dit minder vanzelfsprekend wordt, is veilig en vertrouwd zelfstandig wonen in een assistentiewoning een optie. Toch is er soms ondersteuning of verzorging nodig, dan is een assisentiewoning een goede oplossing.

De assistentiewoningen van Vulpia zijn steeds verbonden aan een woonzorgcentrum. .U maakt, als u dat wilt, gebruik van deze diensten en voorzieningen die het wonen en leven aangenaam maken.

Zorg wanneer nodig

De assistentiewoningen van Vulpia zijn erkend door de diverse bevoegde overheden in ons land. Dat betekent dat ze moeten voldoen aan strenge eisen. Zo staat er in elke woning een noodknop voor hulp, is er crisis- en overbruggingshulp.  En kan u rekenen op een woonassistent. Hij of zij zorgt voor de beleving en kan u helpen met praktische beslommeringen. In het aanpalend WZC zijn er ook kinesisten, verplegers en dokters…U kan  ook op hen beroep doen. Een woonassistent kan voor u ook de zorg faciliteren.