Wanneer een assistentiewoning?

assistentiewoning living

Een veilige en aangepaste omgeving

Een thuis is een rustige en veilige plek, waar u leeft en woont zoals u zelf wilt.  Dat is voor Vulpia een assistentiewoning! Onze assistentiewoningen bieden u dan ook alle comfort, zoals draadloos internet, digitale televisie en allerlei huishoudelijke elektronica. Bovendien zijn onze assistentiewoningen voorzien van kamerovergangen zonder drempels, brede doorgangen en stopcontacten op comfortabele hoogte. Kortom, het enige wat u moet doen? Genieten!

Zelfstandigheid en privacy

Zelfstandig blijven wonen is voor u waarschijnlijk de ultieme wens. En dat begrijpen we volledig. Wanneer dit echter minder vanzelfsprekend wordt, vormt veilig en vertrouwd zelfstandig wonen in een assistentiewoning een prima alternatief. Zo is er ondersteuning of verzorging mogelijk, indien gewenst. De assistentiewoningen van Vulpia zijn immers steeds verbonden aan een woon- en zorghuis. U maakt dus, als u dat wenst, gebruik van alle diensten en voorzieningen, die het wonen en leven zo aangenaam mogelijk maken.

Zorg wanneer nodig

De assistentiewoningen van Vulpia zijn erkend door de diverse bevoegde overheden in ons land. Dat betekent dat ze voldoen aan zeer strenge eisen. Zo staat er in elke woning een noodknop en is er crisis- en overbruggingshulp.  Bovendien kunt u rekenen op een woonassistent. Hij of zij zorgt niet alleen voor een warme beleving, maar kan u ook helpen met praktische beslommeringen. De woonassistent faciliteert voor u de zorg, zodat u eenvoudig beroep kunt doen op alle kinesisten, verplegers en dokters in het aanpalende woon- en zorghuis.