Assistentiewoning

Zelfstandig wonen met zorg nabij

bewoner bij bloemen

Wonen & leven

Wonen in een serviceflat voorzien van alle hedendaags comfort? Volledig zelfstandig leven, maar met de geruststelling dat er zorg nabij is indien nodig? Genieten van de sociale contacten die gelegd worden in de omgeving? Wonen in een assistentiewoning laat u toe om op een zelfstandige manier te genieten van het leven.

Onze assistentiewoningen zijn stuk voor stuk ruime woningen met alles erop en eraan. Meestal gelegen op groene locaties op een boogscheut van de dorpskern of het commerciële centrum.

Ontzorgen

Wonen in een assistentiewoning van Vulpia betekent niet alleen modern wonen, maar tevens genieten van heel wat ondersteunende diensten. En laat het ontzorgen van bewoners en hun familie nu net onze topprioriteit zijn!  

Daarnaast profiteert u, indien gewenst, van alle zorg, omkadering en de nodige faciliteiten van het nabijgelegen woonzorgcentrum. Dat gaat verder dan zorg alleen. Gezellig en lekker tafelen bijvoorbeeld. Chef-koks in onze huizen bieden dagverse gerechten. Alleen, met medebewoners of met familie? Wij passen ons aan.

Onze woonassistent is uw aanspreekpunt voor al uw vragen. deze houdt een oogje in het zeil, biedt een luisterend oor en is uw vertrouwenspersoon die u in alle discretie helpt met zaken zoals administratie, toegespitste zorg aan huis, de levering van maaltijden, poetshulp en alle andere praktische vragen.

Vanaf 65 jaar kan u in een assistentiewoning terecht. Wie zorgbehoevend is kan al er vroeger thuiskomen.

koppel zit aan de open haard

"In mijn assistentiewoning woon ik zelfstandig, maar voel ik me nooit alleen."

Bewoner assistentiewoning

Assistentiewoning, woon- en zorghuis of tijdelijk verblijf?

Maak uw keuze