Vrijwilligers

maken het verschil

vrijwilliger pianist

Vrijwilligerswerk is inspirerend, het versterkt u als mens

Zoekt u een zinvol engagement en wil u zich inzetten om het comfort en welzijn van onze bewoners te verbeteren? Bij Vulpia leert u nieuwe mensen kennen, geeft u een extra dimensie aan het leven van onze bewoners en leert u zichzelf tezelfdertijd nieuwe dingen bij.

U kan uw talenten inzetten die u al die tijd misschien nog eens van onder het stof wou halen. Leest u graag voor? Zit u graag eens samen met een bewoner voor een leuke babbel, of bent u zeer actief en gaat u eens samen met het animatieteam een daguitstap organiseren? Het kan allemaal bij ons!

Als vrijwilliger doet u nooit het werk van een beroepskracht – u vult ze steeds aan in hun activiteiten.  Tevens hebben we steeds een woon- en zorghuis dichtbij in uw buurt – want we hebben maar liefst 41 locaties waar u uw talent maximaal kan inzetten.

Hebt u nog vragen over vrijwilligerswerk in tijden van corona? Neem contact op met hr@vulpia.be en we bespreken de mogelijkheden. Want het maakt niet uit hoeveel uur je beschikbaar bent, het gaat om jouw talenten die wij nu graag inzetten.

“Ik werk sinds kort als vrijwilliger in het rusthuis. Het leek me wel wat om te kunnen zorgen voor wat meer gezelligheid en plezier voor de bewoners. Een praatje, een wandeling, een dansje,… De dankbaarheid die ik steeds weer ervaar geeft mij enorme voldoening.”

Sandra Vrijwilliger bij Vulpia
vrijwilliger quote