Vrijwilligers

Het verschil maken

vrijwilliger pianist

Vrijwilligerswerk werkt inspirerend, het versterkt u als mens

Zoekt u een zinvol engagement en wilt u zich graag inzetten om het comfort en welzijn van onze bewoners te verbeteren? Dan is vrijwilligerswerk iets voor u. Bij Vulpia leert u niet alleen nieuwe mensen kennen, maar geeft u ook een extra dimensie aan het leven van onze bewoners.

U leert immers nieuwe zaken en kunt uw talenten inzetten om het anderen zo aangenaam mogelijk te maken. Leest u graag voor? Zit u graag samen met een bewoner voor een babbeltje? Of bent u zeer actief en organiseert u graag een daguitstap met ons animatieteam? Bij ons kan het allemaal!

Als vrijwilliger verwachten wij niet dat u het werk van een beroepskracht uitoefent. Wél kunt u onze medewerkers steeds ondersteunen en zet u mee de schouders onder een activiteit in één van onze 41 woon- en zorghuizen. Zo kunt u, dicht in uw buurt, uw talent maximaal inzetten, om onze bewoners te inspireren, stimuleren en enthousiasmeren.

Bent u geïnteresseerd of hebt u nog vragen over vrijwilligerswerk bij Vulpia? Neem contact op met hr@vulpia.be en we bespreken graag samen de mogelijkheden.

“Ik werk sinds kort als vrijwilliger in het rusthuis. Het leek me geweldig om te kunnen zorgen voor meer plezier en gezelligheid voor de bewoners. Een praatje, een wandeling, een dansje… De dankbaarheid die ik voel, geeft mij een enorme voldoening.”

Vrijwilliger Sandra
vrijwilliger quote