Kwalitatief hoogwaardige zorg 

vrouw in zetel

Kwalitatief hoogwaardige zorg in alle huizen van Vulpia

Hoogwaardig wil zeggen dat u kunt rekenen op alle denkbare zorg, waarbij het uitgangspunt is dat u zo lang mogelijk uw eigen ding blijft doen. Onze medewerkers beschikken immers over de juiste ervaring, expertise en waarden om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van elke dag. Zoals u dat zélf wilt.

Kwalitatief wil zeggen dat we streven kwaliteit in onze woon- en zorghuizen. Vulpia is dan ook enorm veeleisend op dat vlak. De kwaliteitsindicatoren van de overheid worden meer dan nauwgezet opgevolgd. De rapporten zijn steeds openbaar en kunt u raadplegen, indien gewenst. Wij zijn hierin erg transparant.

Zorg wil zeggen dat we de juiste expertise en deskundigheid hebben, een helpende hand aanreiken, zorgen voor een vriendelijk woord en dat we inzetten op zingeving. Daarnaast hechten we ook erg veel belang aan gezelligheid, plezier, beleving en variatie. Kortom, een goed gevoel én deskundige zorg!

"De verzorging en de vriendelijkheid van het personeel vind ik heel goed. Ook het gezelschap onder elkaar zowel personeel als de andere bewoners vind ik fijn."

Bewoner Tombeekheyde
vrouw in zetel met zorgkundige