Kwalitatief hoogwaardige zorg 

vrouw in zetel

Kwalitatief hoogwaardige zorg in alle huizen van Vulpia

Hoogwaardig wil zeggen dat u kan rekenen op alle denkbare zorg waarbij het uitgangspunt is dat u zo lang mogelijk uw eigen ding kan blijven doen. Onze medewerkers beschikken over de juiste ervaring, expertise en waarden om ervoor te zorgen dat u kan genieten van elke dag zoals u dat wilt.

Kwalitatief wil zeggen dat we streven  kwaliteit in onze woonzorgcentra. Vulpia is enorm veeleisend op dat vlak. De kwaliteitsindicatoren van de overheid worden meer dan nauwgezet opgevolgd. De rapporten zijn openbaar en kan u steeds raadplegen. Daarin zijn we transparant.

Zorg wil zeggen dat  we de juiste expertise hebben, een helpende hand bieden, zorgen voor een vriendelijk woord en dat we zorgen voor zingeving.  En daarnaast hechten we ook veel belang aan aandacht hebben voor gezelligheid, plezier en een gevarieerde dagbeleving. We willen dat u ten allen tijde een goed gevoel hebt bij de deskundigheid van onze medewerkers.

"De verzorging en de vriendelijkheid van het personeel vind ik heel goed. Ook het gezelschap onder elkaar zowel personeel als de andere bewoners vind ik fijn."

Germaine Broos Bewoner Tombeekheyde
vrouw in zetel met zorgkundige