BoCasa

Assistentiewoningen

Wonen in een bloeiend natuurgebied 

Wonen in een natuurgebied? De assistentiewoningen van Bocasa vormen een garantie op een groene omgeving. Ontwaken met gekwetter van vogels, gezonde lucht en zicht op vijvers en bossen? Hier kan het en dat elke dag opnieuw. Dit mooie en luxueuze complex is op uw maat gebouwd en straalt warmte en gezelligheid uit. Hier komt u thuis na een stevige natuurwandeling of een tripje naar de dorpskern van Bolderberg. 

De zekerheid van zorg 

Door de aanwezigheid van een woon- en zorghuis en het verplegend personeel, kan u meegenieten van de beste zorgen. Indien gewenst kunnen we u ondersteunen in de zoektocht naar permanentie en komen er thuisverpleegkundigen op aanvraag. Een geruststellend gevoel. 

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving. 

  • Ergotherapie

  • Verpleging 

  • Kinesitherapie

  • Verzorging 

  • Sociale assistentie 

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn state-of-the art in dit in 2013 geopende woon- en zorghuis. 

  • Brasserie 

  • Fitnessruimte 

  • Kapsalon 

  • Groene omgeving 

  • Privétuin 

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 011 24 66 00

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Leopoldsburg Leopoldspark