BoCasa

Assistentiewoningen

Ontdek de voordelen van een assistentiewoning

Bent u op zoek naar een comfortabele en zelfstandige woonvorm met de zekerheid van zorg dichtbij? Dan is een assistentiewoning in BoCasa, Heusden-Zolder misschien wel iets voor u. Vulpia biedt in Heusden-Zolder 54 moderne assistentiewoningen aan waarbij ontzorgen centraal staat. Ontdek de voordelen van een assistentiewoning en waarom BoCasa Vulpia de perfecte keuze is.

Wat is een assistentiewoning?

Een assistentiewoning, ook wel bekend als serviceflat, is een zelfstandige woonvorm voor senioren die nog op zichzelf kunnen wonen, maar wel graag de zekerheid van zorg binnen handbereik hebben. De levensloopbestendige flats van BoCasa zijn voorzien van diverse faciliteiten en diensten die het dagelijks leven gemakkelijker en aangenamer maken.

Voordelen van een assistentiewoning in Heusden-Zolder

Het kiezen voor een assistentiewoning BoCasa in Heusden-Zolder brengt verschillende voordelen met zich mee:

 • Comfort: De appartementen zijn ontworpen om uiterst comfortabel te wonen, met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.

 • Locatie: De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes en activiteiten.

 • Gemeenschap: Er is een levendige buurt waar sociale contacten en privacy hand in hand gaan.

 • Zorg: Er is altijd zorg in de buurt, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw zelfstandigheid.

 • U profiteert van genoeg privacy, maar er is ook volop ruimte voor sociale contacten.

Kies voor ontzorging en kwaliteit

Bij het kiezen van een assistentiewoning is het belangrijk om te letten op het aanbod en de prijs. Vulpia biedt in Heusden-Zolder 54 moderne assistentiewoningen aan waarbij ontzorgen centraal staat. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en bieden een hoge kwaliteit van wonen.

 • Aanbod: Een ruime keuze uit verschillende types assistentiewoningen.

 • Prijs: Transparante prijsstelling, zodat u weet waar u aan toe bent.

Neem contact op voor meer informatie

Ben je geïnteresseerd in een assistentiewoning in Heusden-Zolder en wilt u meer weten over het aanbod en de mogelijkheden? Neem dan contact op met BoCasa-Vulpia via 011 24 66 00 of stuur een e-mail naar info@bocasa.be

Op dit moment zijn nog slechts enkele flats te huur, u bent er dus best snel bij.

We helpen u graag verder met persoonlijke aandacht en vriendelijke service. Ontdek ons aanbod en maak de keuze voor een zorgeloze toekomst in een van onze assistentiewoningen.

"Volledig zelfstandig wonen, maar wél met zorg binnen handbereik."

Bewoner van BoCasa

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving. 

 • Ergotherapie

 • Verpleging 

 • Kinesitherapie

 • Verzorging 

 • Sociale assistentie 

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn state-of-the art in dit in 2013 geopende woon- en zorghuis. 

 • Brasserie 

 • Fitnessruimte 

 • Kapsalon 

 • Groene omgeving 

 • Privétuin 

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 011 24 66 00

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.