Leopoldspark

Assistentiewoningen

Leopoldspark-woonzorgcentrum-Leopoldsburg-Vulpia

Residentieel wonen in het landelijke Leopoldsburg 

Altijd al willen wonen in hartje Leopoldsburg? Wel, Leopoldspark maakt het mogelijk. Hier woont u residentieel in één van de 25 prachtige assistentiewoningen. Pal in het centrum, en aan een autovrij plein en met winkels op de benedenverdieping. Er is variatie genoeg. U merkt het, hier heeft u de touwtjes in handen en privacy is gewaarborgd. De zelfstandige bewoner komt echt aan zijn trekken in dit warme en sfeervolle huis. 

De zekerheid van zorg 

In Leopoldspark  woont u volledig zelfstandig. Toch staat u er niet alleen voor: een handig oproepsysteem laat u toe om snel contact op te nemen. Ook de assistentie manager staat steeds voor u paraat. Daarnaast denken we graag mee over oplossingen wanneer u nood heeft aan extra zorg. Geen zin om altijd maar te koken? Dan kan u tegen een vergoeding meegenieten van de maaltijden in het woon- en zorghuis. Voelt u na verloop van tijd dat zelfstandig wonen toch wat zwaar wordt? Dan bent u welkom in het woon- en zorghuis op dezelfde prachtige locatie.

Heel wat te beleven 

De assistentiewoningen van Leopoldspark liggen pal in het centrum. Ideaal dus voor de zelfstandige bewoner! In de buurt valt heel wat te beleven. Op een zonnige dag genieten van een terrasje op het binnenplein, een wandeling in het Koninklijk Park of wat cultuur opsnuiven in het Cultureel Centrum. Maar net zo goed neemt u het openbaar vervoer op wandelafstand. Misschien bent u wel meer te vinden voor een tripje met de trein naar Lommel, Antwerpen of de zee? 

Trouwens ook in het woon- en zorghuis bent u steeds welkom. Genieten van een drankje in de bar of heerlijk verpozen in de cafetaria? Het kan allemaal.

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze assistentiewoningen of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 011 57 98 00

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Heusden-Zolder BoCasa