Leopoldspark

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Tijdelijk verblijf

Leopoldspark-woonzorgcentrum-Leopoldsburg-Vulpia

Veel aandacht voor activiteiten

Terwijl de slimme architectuur ervoor zorgt dat binnen de rust heerst, woont u hier midden in het autovrije centrum van het gezellige Leopoldsburg. Tal van winkeltjes liggen op wandelafstand. Ideaal voor de nog mobiele bewoners. Er worden regelmatig uitstappen buitenshuis georganiseerd, terwijl ook in het woon- en zorghuis zelf veel aandacht aan activiteiten wordt besteed.   

Gezellig en vooral lekker tafelen staat centraal in Leopoldspark. Chef-koks zorgen hier voor dagverse gerechten in de eigen keuken. Met de medebewoners of ook met familie? Wij passen ons aan. Wij bieden u onze dagverse menu met veel variatie. Een verwenontbijt, een paasbrunch of een kerstdiner: schuif gerust aan! 

Een potje sjoelen, samen wafels bakken, een kaartmiddag, wat breien of een mooie wandeling: er zijn vele mogelijkheden. Ook kan u hier geregeld een voetbad, handmassage of fotoshoot genieten, en een themaweek is ook nooit veraf.  Maar de toppers zijn zonder twijfel het Sinterklaasfeest, het Carnavalbal, de familie bbq en de zangactiviteiten (inclusief mocktail). Stuk voor stuk middagen om naar uit te kijken.

De sociale betrokkenheid in dit prachtige woon- en zorghuis ligt hoog en ook de medewerkers staan altijd klaar om initiatief te nemen. Er worden voldoende activiteiten georganiseerd. Geregeld vinden er uitstappen plaats: trek er mee op uit met het treintje van Leopoldsburg, naar Buitenbeenpop of het Museum K-blokken van Beverlo. Plezier en ontspanning is steeds nabij.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 011 57 98 00

::open_description::