Poortvelde

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Herstelverblijf

Tijdelijk verblijf

Poortvelde-woonzorgcentrum-Aarschot-Vulpia

Woon- en zorghuis Poortvelde,
een nieuw stekje in de stad

Midden in een gezellige wijk in het nieuwe stadsdeel van Aarschot vindt u het comfortabele woon- en zorghuis Poortvelde.  In dit kleinschalige en modern ingerichte huis komt u echt thuis onder de mensen. Het vriendelijke personeel hanteert professionele zorg en staat voortdurend voor u klaar: hier heerst een huiselijke en open sfeer. Het sociale gebeuren in en rond het woon- en zorghuis is zeer belangrijk en de buurt hangt dan ook stevig aan elkaar. 

Uw wensen staan centraal 

In Poortvelde hangt een gemoedelijke sfeer: hier voelt u zich op uw gemak. De gemoedelijke aanpak van onze medewerkers zorgt voor een positief gevoel. Hier geniet u van de beste zorgen op maat én met de glimlach. Bovendien wordt u gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten. Ook bewoners met dementie komen thuis in onze gespecialiseerde afdeling waar zorg op maat wordt aangeboden.

medewerksters Poortvelde

In Poortvelde krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn en krijgt uw fysiek en mentaal welbevinden de hoogste prioriteit. Er wordt rekening gehouden met uw mening: we hebben een eigen bewonersraad waar we samen met de directie, de bewoners en de familie luisteren naar uw wensen en ideeën. 

Altijd wat te doen

Aarschot vormt een prima uitvalsbasis voor de actieve bewoners. Het levendige stadscentrum heeft vanalles te bieden, maar ook de natuurliefhebber komt aan zijn trekken. Dit nieuwe woon- en zorghuis ligt in een nieuwe wijk waar het heerlijk en rustig toeven is. Zo kan u actie combineren met rust wanneer u er behoefte aan heeft. Zo worden er regelmatig uitstapjes naar het stadscentrum georganiseerd om bijvoorbeeld iets te gaan drinken of een ijsje te eten in de zomer.  Maar ook een daguitstap naar Scherpenheuvel of de Averechten behoort tot de mogelijkheden.

Ook in het woon- en zorghuis zelf worden regelmatig activiteiten georganiseerd.  Ons ervaren team van medewerkers staat steeds voor u klaar. Zin om samen te koken, een spelletje bingo te spelen of mee te doen tijdens één van de bewegingsactiviteiten? Er zijn vele mogelijkheden. Ook de bewegingsactiviteiten, de goed uitgeruste kiné ruimte, de proeverijen en de uitstapjes op de duofiets weten onze bewoners erg te appreciëren. Ten slotte kan u iedere dag in de cafetaria terecht voor een lekker tasje koffie (of iets sterkers).

bewoners in de natuur

Ons woonzorgcentrum in Aarschot: voor tijdelijke of langdurige zorg

Poortvelde is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Aarschot ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Aarschot zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Aarschot om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Aarschot. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Aarschot geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekortkomt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Aarschot bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum Poortvelde Aarschot!

"De sfeer tussen de bewoners is fantastisch om te zien en tussen te werken!"

Medewerker van Poortvelde

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

  • Verpleging 

  • Verzorging 

  • Ergotherapie

  • Kinesitherapie

  • Sociale assistentie

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

  • Kapsalon 

  • Kiné ruimte

  • Cafetaria

  • Klusjesdienst 

  • Pedicure en manicure

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 016 45 21 00

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de woon- en zorghuizen in de buurt.