Poortvelde

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Herstelverblijf

Tijdelijk verblijf

Poortvelde-woonzorgcentrum-Aarschot-Vulpia

Aanbod

Woon- en zorghuis Poortvelde werd in 2016 gebouwd en is dus gloednieuw, modern en afgestemd op al uw noden. De algemene faciliteiten op de benedenverdieping zijn hier dik in orde: een gezellige brasserie, een kapsalon en een uiterst professionele kiné ruimte met vele toestellen staat ter uwer beschikking.

Het huis telt 60 moderne kamers en beschikt over de laatste nieuwe snufjes. Dankzij het beloproepsysteem kan u contact opnemen met onze betrokken medewerkers. U kan dus rekenen op onze 24/24u verpleegkundige permanentie. Bovendien is het beloproepsysteem ook bruikbaar voor de bediening van de automatische zonnewering en de verlichting van de kamer.

Naast de 57 kamers voor vast verblijf biedt Poortvelde ook nog drie kamers voor herstelverblijf, 24 assistentiewoningen en een gemengde afdeling voor bewoners met dementie en andere zorgprofielen.

bewoner met verzorgsters

De kamers meten elks een ruime 25m² en beschikken over alle comfort. Een eigen douche, een koelkast, een kluis en de mogelijkheid om uw eigen kamer in te richten met uw favoriete meubelstukken.. Een goede internetverbinding zorgt ervoor dat u steeds van uw favoriete serie kan genieten.