Poortvelde

Assistentiewoningen

Poortvelde-woonzorgcentrum-Aarschot-Vulpia

Wonen in het nieuwe stadsdeel

De assistentiewoningen van Poortvelde zijn gelegen in een gloednieuwe woonwijk waar jong en oud elkaar dagelijks ontmoeten. Dit mooie en luxueuze complex is op uw maat geboetseerd en straalt warmte en gezelligheid uit. Aan alles is gedacht: voldoende parkeerplaatsen, een goede bereikbaarheid en een ideale inrichting met brede wandelpaden. 

Kwaliteitszorg

In de assistentiewoningen van Poortvelde woont u volledig zelfstandig. Toch staat u er niet alleen voor: een handig oproepsysteem laat u toe om in noodgevallen snel en eenvoudig contact op te nemen met het woon- en zorghuis binnen hetzelfde gebouw. Er is dus 24/24u verpleegkundige permanentie voorzien.

We denken ook graag mee over oplossingen wanneer u nood heeft aan extra zorg. Voelt u na verloop van tijd dat zelfstandig wonen toch wat zwaar wordt? Dan bent u uiteraard welkom in het woon- en zorghuis. Dan bekijken we samen de mogelijkheden en krijgt u zonodig voorrang bij een eventuele opname.

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Klik op de foto's voor een presentatie

Contacteer ons

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 016 45 21 00

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Aarschot Demerhof
Drogenbos Palmyra
Overijse Tombeekheyde
Tienen Twee Poorten
Wezembeek-Oppem Vuerenveld