Poortvelde

Assistentiewoningen

Poortvelde-woonzorgcentrum-Aarschot-Vulpia

Wonen in het nieuwe stadsdeel

De assistentiewoningen van Poortvelde zijn gelegen in een gloednieuwe woonwijk waar jong en oud elkaar dagelijks ontmoeten. Dit mooie en luxueuze complex is op uw maat geboetseerd en straalt warmte en gezelligheid uit. Aan alles is gedacht: voldoende parkeerplaatsen, een goede bereikbaarheid en een ideale inrichting met brede wandelpaden. 

Kwaliteitszorg

In de assistentiewoningen van Poortvelde woont u volledig zelfstandig. Toch staat u er niet alleen voor: een handig oproepsysteem laat u toe om in noodgevallen snel en eenvoudig contact op te nemen met het woon- en zorghuis binnen hetzelfde gebouw. Er is dus 24/24u verpleegkundige permanentie voorzien.

We denken ook graag mee over oplossingen wanneer u nood heeft aan extra zorg. Voelt u na verloop van tijd dat zelfstandig wonen toch wat zwaar wordt? Dan bent u uiteraard welkom in het woon- en zorghuis. Dan bekijken we samen de mogelijkheden en krijgt u zonodig voorrang bij een eventuele opname.

Waarom kiezen voor een assistentiewoning in Aarschot?

Heeft u plannen om te verhuizen naar een woning waar u op een prettige wijze oud wordt? Dan is een assistentiewoning of serviceflat in Aarschot een uitstekende keuze. Het is dé plek om comfortabel te wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Maak daarom een keuze uit een van de 24 appartementen die Vulpia voor u in de aanbieding heeft.

Wat zijn de voordelen van een assistentiewoning van Poortvelde in Aarschot?

Er zijn veel goede redenen waarom u zou verhuizen naar een assistentiewoning. Vulpia zet enkele voordelen van een assistentiewoning in Poortvelde voor u op een rij:

  • U woont uiterst comfortabel in een appartement met zorg, winkels en andere voorzieningen binnen handbereik.

  • In de nabije omgeving van onze serviceflats in Aarschot zijn allerlei leuke uitstapjes te maken.

  • U vertoeft in een levendige buurt waar jong en oud elkaar voortdurend treffen.

  • U profiteert van genoeg privacy, maar er is ook volop ruimte voor sociale contacten.

Schrijf u in voor een assistentiewoning in Aarschot.

Verhuist u bij voorkeur naar een appartement zónder dat u inlevert op comfort, maar wel met zorg in de buurt? Ga dan voor een assistentiewoning en verzeker u van mooie jaren in een schitterende omgeving. We zien uw inschrijving omtrent een serviceflat in Aarschot graag tegemoet en hopen u binnenkort te verwelkomen in één van onze volledig uitgeruste appartementen. Heeft u vragen over één van onze assistentiewoningen? Neem gerust contact met ons op.

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze assistentiewoningen of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Klik op de foto's voor een presentatie

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 016 45 21 00

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Aarschot Demerhof
Drogenbos Palmyra
Overijse Tombeekheyde
Tienen Twee Poorten
Wezembeek-Oppem Vuerenveld