Palmyra

Assistentiewoningen

Palmyra-woonzorgcentrum-Drogenbos-Vulpia

Wonen temidden uitzonderlijke troeven

Palmyra-woonzorgcentrum-Drogenbos-Vulpia

De assistentiewoningen van Palmyra zijn vlakbij het centrum van Drogenbos gelegen, met veel lichtinval en zicht op de groene omgeving. Via een rolstoelvriendelijke brug over de Zenne, ben u zo in het aanpalende natuurgebied, waardoor er veel contact is met buurtbewoners en wandelaars. 

U kan ook gebruik maken van de gemeenschappelijke faciliteiten van het nabijgelegen woon- en zorghuis. Hier is aan alles gedacht: een kapsalon, pedicure een kinderboerderij met speeltuin voor de (achter)kleinkinderen. Dit mooie en luxueuze complex is op uw maat gebouwd en straalt warmte en gezelligheid uit. Hier komt u thuis na een ontspannende natuurwandeling in het natuurgebied of na een bezoekje aan een terrasje in Brussel.

Kwaliteitszorg

In de assistentiewoningen van Palmyra woont u volledig zelfstandig. Toch staat u er niet alleen voor: een handig oproepsysteem laat u toe om in noodgevallen snel en eenvoudig contact op te nemen met het aanpalende woon- en zorghuis. Er is dus 24/24u verpleegkundige permanentie voorzien.

We denken ook graag mee over oplossingen wanneer u nood heeft aan extra zorg. Voelt u na verloop van tijd dat zelfstandig wonen toch wat zwaar wordt? Dan bent u uiteraard welkom in het woon- en zorghuis. Dan bekijken we samen de mogelijkheden en krijgt u zonodig voorrang bij een eventuele opname.

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze assistentiewoningen of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 02 378 25 41

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Aarschot Demerhof
Leopoldsburg Leopoldspark
Aarschot Poortvelde
Overijse Tombeekheyde
Tienen Twee Poorten
Wezembeek-Oppem Vuerenveld