Palmyra

Assistentiewoningen

Palmyra-woonzorgcentrum-Drogenbos-Vulpia

Heel wat te beleven 

In de buurt valt heel wat te beleven. De residentie ligt op amper 10 kilometer van Brussel, waardoor u met de tram op minder dan een half uurtje in het centrum staat. Maar net zo trekt u er op uit voor een mooie wandeling: zowel de tuin als het natuurgebied bieden vele mogelijkheden! Stapt u graag op de fiets voor een rustig uitje of trekt u te voet naar de stadskern voor een biertje? Het kan allemaal.

Uiteraard kunt u in uw keuken uw eigen potje bereiden of misschien trekt u wel liever naar een lokale horecazaak? Weet dat u ook steeds kunt meegenieten van de dagverse keuken in het woon- en zorghuis. Geniet van de heerlijke gerechten van de chef en laat ook uw familie meegenieten. Aperitief of digestief? De cafetaria zwaait graag de deuren voor u open. U bent steeds welkom in Palmyra!

Tal van activiteiten

Ook in het woon- en zorghuis bent u steeds welkom. U kan er bijvoorbeeld genieten van een drankje in de cafetaria of op het terras. Maar net zo goed komt u helemaal tot rust in het kapsalon of tijdens een manicure. Ook de familie kan mee aansluiten: de kinderboerderij en de speeltuin kan op heel wat enthousiasme rekenen.

Een kaartje leggen, meedoen aan de bingo of u aan een danspasje wagen? Wij reserveren alvast uw plaatsje! De infokrant Palmyra Story zorgt ervoor dat u altijd mee bent met alles wat er te doen valt. 

Geregeld trekken de medewerkers en bewoners van het woon- en zorghuis er ook op uit. Sluit gerust aan! Een tripje naar Brussel, de dieren in de zoo bewonderen of een dagje naar de zee: het zijn maar enkele voorbeelden van de veelvuldige uitstapjes. De bewoners nemen ook graag deel aan de gemeenschappelijke activiteiten van Drogenbos. 

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 02 378 25 41

::open_description::