Vuerenveld

Assistentiewoningen

Dringende opname

Vuerenveld-woonzorgcentrum-Wezembeek-Vulpia

Wonen in het elegante groen
met alle actie nabij

Wonen in Vuerenveld betekent thuiskomen in een comfortabele flat, omgeven door de pracht en praal van de natuur. Het opmerkelijke gebouw ligt temidden een groene oase met talrijke wandelpaadjes die je overal naartoe brengen. Gelegen in Wezembeek-Oppem bent u op een kwartier in hartje Brussel. Ook het indrukwekkende Tervuren Park ligt op amper 2,5 kilometer van de residentie. Vuerenveld is gelegen op een toplocatie waar comfort en rust centraal staan. Hier komt u thuis na een bezoekje aan Brussel of na een wandeling in het Zoniënwoud.

De zekerheid van zorg 

bewoner Vulpia

Door de aanwezigheid van een woon- en zorghuis en het verplegend personeel, geniet u steeds van de beste zorgen. Een handig oproepsysteem laat u toe snel contact op te nemen, terwijl u toch volledig zelfstandig uw leven in handen neemt. Voor boodschappen of hulp in het huishouden kunt u, indien gewenst, beroep doen op een externe firma.

Ook kan u op afspraak genieten van de diensten van de podologe, kinesist en de kapper die langskomen in het woonzorgcentrum. 

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Klik op de foto's voor een presentatie

Contacteer ons

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 02 287 88 88

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Lierde Kartuizerhof
Aarschot Demerhof
Drogenbos Palmyra
Aarschot Poortvelde
Overijse Tombeekheyde
Tienen Twee Poorten

Nieuwtjes

Volg ons op Facebook

Bekijk onze nieuwtjes