Kartuizerhof

Assistentiewoningen

Kartuizerhof-woonzorgcentrum-Lierde-Vulpia

Midden in het groen

Op zoek naar een comfortabele assistentiewoning midden in een rustige, groene omgeving? Dan zit u goed in het spiksplinternieuwe Kartuizerhof. Hier huurt u een assistentiewoning waar het aangenaam wonen en leven is temidden de pracht en praal van de natuur.

Door de buitengewone maar centrale ligging is het centrum van Lierde nooit veraf. Desondanks kunnen de bewoners steeds ongestoord van hun rust en privacy genieten. 

De zekerheid van zorg 

Door de aanwezigheid van een woon- en zorghuis en het verplegend personeel, geniet u steeds van de beste zorgen. Een handig oproepsysteem laat u toe snel contact op te nemen, terwijl u toch volledig zelfstandig uw leven in handen neemt. Indien u graag hulp krijgt in het huishouden of met de boodschappen kan u beroep doen op een externe firma. Ook bent u steeds welkom voor een afspraak bij de podoloog of kapster van het woon- en zorghuis.

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestim uleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

  • Verpleging 

  • Verzorging

  • Kinesitherapie

  • Ergotherapie

  • Podologie

  • Logopedie

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

  • Kapsalon 

  • Grand Café met buitenterras

  • Kiné ruimte 

  • Tuin met terras

Klik op de foto's voor een presentatie

Contacteer ons

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 055 89 03 89

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Gent Brugse vaart