Kartuizerhof

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Kartuizerhof-woonzorgcentrum-Lierde-Vulpia

Woon- en zorghuis Kartuizerhof,
wonen op een plek met geschiedenis

Wist u dat op de plek waar u nu Kartuizerhof vindt, eeuwen geleden een kloosterorde werd gesticht? Historisch wonen, en toch woont u hier in een gloednieuw en luxueus woon- en zorghuis. Op wandelafstand ontdekt u de mooie Sint-Martinuskerk en ook het centrum van Sint-Martens-Lierde is vlakbij. In dit prachtige woon- en zorghuis wordt u omringd met de beste zorgen in een warme atmosfeer. En dat terwijl de oorspronkelijke Kartuizerpriorij Sint-Martens-Bossche toch al dateert uit 1329. Historie en moderne zorg gaan hier hand in hand. 

Uw wensen staan centraal 

In woon- en zorghuis Kartuizerhof krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn, wordt er rekening gehouden met uw mening en wentelt u zich in de gezelligheid van een comfortabele omgeving, waar zelfstandigheid en levenskwaliteit worden gestimuleerd. Uw fysiek welbevinden geniet hier de hoogste prioriteit. 

Slim wonen op de plek van een voormalige kloostersite 

De slimme architectuur van Kartuizerhof valt onmiddellijk op. Hier staat alles in functie van ouderen. Vier verdiepingen, drie vleugels: nee, klein valt dit woon- en zorghuis niet te noemen. En toch vindt u onmiddellijk uw plekje. Wentel u in het moderne comfort, ontdek de idyllische omgeving en maak een wandeling door de tuin. Groen is hier nooit veraf.  Hier komt u tot rust, al houden de talrijke activiteiten u kwiek en alert. En dit in alle luxe en op afdelingen met - door de bewoners zelf gekozen - namen zoals Abdij, Boomgaard, Kartuizer of Poorthuis! 

Voortreffelijke zorg

Een gemoedelijke sfeer en de beste zorgen, hier voelt u zich op uw gemak. Sfeer en gezelligheid geven u een positief gevoel en hier geniet u van zorg op maat. Hier gaan we individueel met u aan de slag en houden we u bij de pinken. 

Ook de dagverse bereidingen uit de eigen keuken verdienen een vermelding. De gerechten zijn niet enkel lekker, er wordt ook rekening gehouden met diëten. 1 Keer per trimester gaat er ook een gebruikersraad door en reken maar dat er met uw mening rekening wordt gehouden. De belangrijkste zaken leest u trouwens in het maandelijkse bewonerskrantje. Zo bent u meteen weer helemaal mee. 

"De krant lezen met koffie of een quiz met m'n kameraden, het kan hier allemaal"

Bewoner van Kartuizerhof
Kartuizerhof-woonzorgcentrum-Lierde-Vulpia

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

  • Verpleging 

  • Verzorging

  • Kinesitherapie

  • Ergotherapie

  • Podologie

  • Logopedie

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

  • Kapsalon 

  • Grand Café met buitenterras

  • Kiné ruimte 

  • Tuin met terras

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 055 89 03 89

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Brakel 't Neerhof
Gent Brugse Vaart
Gent Vroonstalle