Vroonstalle

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Herstelverblijf

Tijdelijk verblijf

Vroonstalle-woonzorgcentrum-Wondelgem-Vulpia

Gent is nooit veraf

Wondelgem vormt de perfecte uitvalsbasis tussen Gent en Brugge. Hier komt u tot rust in een comfortabel woon- en zorghuis dat in 2014 volledig vernieuwd werd. Werkelijk alles is hier functioneel en op maat. Hier vindt u een gezellige thuis met een familiaal karakter en medewerkers met passie en betrokkenheid. Gent, Brugge of de kust: u woont op een knooppunt en kunt alle kanten uit. Eén ding is zeker: de geweldige zorg is er altijd, net zoals de verbondenheid met de buurt en wijk. In Vroonstalle voelt u zich écht thuis. 

Vroonstalle-woonzorgcentrum-Wondelgem-Vulpia

Uw wensen staan centraal 

In woon- en zorghuis Vroonstalle krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn, wordt rekening gehouden met uw mening en wentelt u zich in de gezelligheid van een comfortabele omgeving, waar zelfstandigheid en levenskwaliteit worden gestimuleerd. Uw mentaal welbevinden geniet hier de hoogste prioriteit. Bovendien telt uw mening, want 3-maandelijks is er een samenkomst met de directie en kunt u uw mening ventileren. 

U kunt alle kanten uit 

Wondelgem is perfect gelegen. Op enkele minuten tijd staat u met de tram in het centrum van Gent, maar ook de weg naar Brugge en de kust ligt open. Maar u hoeft niet op pad, want het is moeilijk de warme en gezellige cocon te verlaten die Vroonstalle is. Zo kan u perfect in de eigen dwaaltuin terecht, maar even goed zoekt u een plekje op het terras of in de gezellige en huiselijke cafetaria. 

Voortreffelijke zorg

logopedie man met boek

Een gemoedelijke sfeer en de beste zorgen: hier voelt u zich op uw gemak. Sfeer en gezelligheid zorgen voor een positief gevoel en hier geniet u van zorg op maat. Het geëngageerde personeel zet zich met hart en ziel in om u individueel te begeleiden. Geen wonder dat onze bewoners zich hier zo thuis voelen. Voor bewoners met dementie is een aparte afdeling voorzien. Ook met deze bewoners gaan we aan de slag en denken we na over het volgende hoofdstuk in het leven. 

Vroonstalle charmeert 

De medewerkers gaan graag met u op pad. Een trip naar Gent  of een wandeling door de buurt? Geen enkel probleem. Maar ook dit woon- en zorghuis zelf is een hotspot in de buurt. Modern comfort mag hier dan evident zijn, dit doet niets af aan de charme, sfeer en gezelligheid. De medewerkers zijn hier attent en ze omringen u telkens met warmte en goede zorgen. Daarvoor staat het ervaren team garant. 

"In de zomer kijk ik uit naar de dagelijkse wandelingen"

Bewoner van Vroonstalle
bewoner Vulpia

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

  • Ergotherapie

  • Begeleiding van personen met dementie

  • Kinesitherapie

  • Palliatieve zorg

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

  • Kapsalon 

  • Cafetaria

  • Klusjesdienst 

  • Pedicure en manicure

Klik op de foto's voor een presentatie

Contacteer ons

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 09 250 90 90

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Brakel 't Neerhof
Gent Brugse Vaart
Lierde Kartuizerhof