Vroonstalle

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Vroonstalle-woonzorgcentrum-Wondelgem-Vulpia

Gent is nooit veraf

Wondelgem vormt de perfecte uitvalsbasis voor Gent en Brugge. Hier komt u tot rust in een comfortabel woon- en zorghuis dat in 2014 volledig vernieuwd werd. Werkelijk alles is hier functioneel en op maat. Hier vindt u een gezellige thuis met een familiaal karakter en medewerkers met passie en betrokkenheid. Gent, Brugge of de kust: u woont op een knooppunt en kunt alle kanten uit. Eén ding is zeker: de geweldige zorg is er altijd, net zoals de verbondenheid met de buurt en wijk. In Vroonstalle voelt u zich écht thuis. 

Vroonstalle-woonzorgcentrum-Wondelgem-Vulpia

Uw wensen staan centraal 

In woon- en zorghuis Vroonstalle krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn, wordt rekening gehouden met uw mening en wentelt u zich in de gezelligheid van een comfortabele omgeving, waar zelfstandigheid en levenskwaliteit worden gestimuleerd. Uw mentaal welbevinden geniet hier de hoogste prioriteit. Bovendien telt uw mening, want 3-maandelijks is er een samenkomst met de directie en kunt u uw mening ventileren. 

U kunt alle kanten uit 

Wondelgem is perfect gelegen. Op enkele minuten tijd staat u met de tram in het centrum van Gent, maar ook de weg naar Brugge en de kust ligt open. Maar u hoeft niet op pad, want het is moeilijk de warme en gezellige cocon te verlaten die Vroonstalle is. Zo kan u perfect in de eigen dwaaltuin terecht, maar even goed zoekt u een plekje op het terras of in de gezellige en huiselijke cafetaria. 

Voortreffelijke zorg

logopedie man met boek

Een gemoedelijke sfeer en de beste zorgen: hier voelt u zich op uw gemak. Sfeer en gezelligheid zorgen voor een positief gevoel en hier geniet u van zorg op maat. Het geëngageerde personeel zet zich met hart en ziel in om u individueel te begeleiden. Geen wonder dat onze bewoners zich hier zo thuis voelen. Voor bewoners met dementie is een aparte afdeling voorzien. Ook met deze bewoners gaan we aan de slag en denken we na over het volgende hoofdstuk in het leven. 

Vroonstalle charmeert 

De medewerkers gaan graag met u op pad. Een trip naar Gent  of een wandeling door de buurt? Geen enkel probleem. Maar ook dit woon- en zorghuis zelf is een hotspot in de buurt. Modern comfort mag hier dan evident zijn, dit doet niets af aan de charme, sfeer en gezelligheid. De medewerkers zijn hier attent en ze omringen u telkens met warmte en goede zorgen. Daarvoor staat het ervaren team garant. 

Vroonstalle Gent

Ons woonzorgcentrum in Gent Wondelgem: voor tijdelijke of langdurige zorg

Vroonstalle is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Gent Wondelgem ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Gent Wondelgem zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Gent Wondelgem om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Gent Wondelgem. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Gent Wondelgem geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekort komt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Gent Wondelgem bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum Vroonstalle Gent!

"In de zomer kijk ik uit naar de dagelijkse wandelingen."

Bewoner van Vroonstalle
bewoner Vulpia

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

  • Woon- en zorghuis

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

  • Ergotherapie

  • Gespecialiseerde zorg voor personen met dementie

  • Kinesitherapie

  • Palliatieve zorg

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

  • Kapsalon 

  • Cafetaria

  • Klusjesdienst 

  • Pedicure en manicure

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 09 250 90 90

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.