Vroonstalle

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Herstelverblijf

Tijdelijk verblijf

Vroonstalle-woonzorgcentrum-Wondelgem-Vulpia

Aanbod

Woon- en zorghuis Vroonstalle biedt plaats aan 145 bewoners. Er zijn ook vier herstelverblijven. De kamers zijn stuk voor stuk gemoderniseerd en bieden alle mogelijke comfort. Dit woon- en zorghuis telt vier afdelingen met klinkende namen als: ‘t Liefken, ‘t Roetje, Den Dries en De Vierweegse. 

Ook de algemene faciliteiten zijn van hoogstaand niveau en zeer uitgebreid. Van een cafetaria vol ambiance en gemotiveerde vrijwilligers, over een kapsalon tot een gezellig salon waar het heerlijk keuvelen is met de familie. Verder willen we nog graag de lekkere en dagverse keuken aanstippen. Hier tafelt u lekker én u krijgt inspraak in welke gerechten er op tafel komen. Logisch, toch? 

De zorg? Van topniveau! Een gedreven team aan medewerkers staat in voor zorg met een glimlach. Hier wordt u individueel in de watten gelegd. Bovendien wordt u voortdurend gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten. Er is ook een team van ergotherapeuten in dienst, die met een aanpak op maat aan de slag gaat.