't Neerhof

Woonzorgcentrum

Tijdelijk verblijf

Herstelverblijf

Dringende opname

Woon- en zorghuis & herstelverblijf ‘t Neerhof,
leven in de natuur

Tot rust komen in de natuur in een huis waar u van alle gemakken voorzien bent? Dat is wonen in ‘t Neerhof! Dit gezellige woon- en zorghuis ligt te midden het golvende landschap van de Vlaamse Ardennen, waar alle kamers een prachtig uitzicht hebben op de groene omgeving. De gezellige brasserie en de tuin met groot terras brengen u volledig tot rust. Hier voelt u zich al gauw op uw gemak…

Uw wens, onze zorg

Bij ons is er ruimte voor uw noden en vragen. De huiselijke omgeving voelt aan als een gezellige thuis waar zowel onze medewerkers als de medebewoners ervoor zorgen dat u zich meteen welkom voelt. Hier wordt u gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten. 

Dagelijks nodigt de kinesist u uit om in beweging te blijven in onze goed uitgeruste kine-ruimte, en ook de logopedist ziet u regelmatig verschijnen. Tweewekelijks komt de podologe langs voor gespecialiseerde hulp.

Elke bewoner kan in ‘t Neerhof rekenen op gespecialiseerde zorg en activiteiten op maat. Via onze gebruikersraad gaan we graag in dialoog met bewoners en familie om zo onze zorgverlening continu te verbeteren, naar persoonlijke ervaringen te polsen en hieruit verder te evolueren. 

Ons huis heeft ook een kleinschalige leefgroep voor mensen met dementie. Elke bewoner kan rekenen op onze professionele zorg in een warm huis.

Ons woonzorgcentrum in Brakel: voor tijdelijke of langdurige zorg

‘t Neerhof is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Brakel ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Brakel zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Brakel om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Brakel. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Brakel geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekort komt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Brakel bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum ‘t Neerhof Brakel! 

"De verzorging en de vriendelijkheid van het personeel vind ik heel goed. Ook het gezelschap onder elkaar zowel personeel als de andere bewoners vind ik fijn."

Bewoner van 't Neerhof

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

In deze fijne omgeving staat welbevinden en een kwalitatief zorgaanbod centraal. Ons veelzijdig  zorgaanbod voldoet aan al uw noden en zorgt voor een comfortabele leefervaring. 

 • Verpleging

 • Verzorging 

 • Gespecialiseerde zorg voor personen met dementie

 • Palliatieve begeleiding

 • Ergotherapie

 • Kinesitherapie

Faciliteiten

De faciliteiten zijn recent, modern en op uw maat. Dankzij de kapperszaak en het pedicuresalon ziet u er altijd piekfijn uit, zeker wanneer u een koffie wilt gaan drinken in de cafetaria. 

 • Kapsalon 

 • Manicure/pedicure

 • Cafetaria/bar

 • Kiné ruimte

 • Ontspanningsruimte

 • Poetsdienst

 • Klusjesdienst

 • Terras

 • Privétuin

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over ons woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 055 42 49 24

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.