't Neerhof

Woonzorgcentrum

Tijdelijk verblijf

Herstelverblijf

Dringende opname

woonzorgcentrum neerhof

Aanbod

We doen er alles aan om van ons huis een warme en gezellige thuis te maken. Verhuizen naar een woonzorgcentrum is voor veel mensen een emotionele stap. Wij staan dan ook steeds voor u klaar.

‘t Neerhof is een nieuwbouwcomplex met 70 woonzorgkamers. Al deze kamers zijn voorzien van alle hedendaags comfort en zijn ruim: maar liefst 24m². Elke kamer heeft een badkamer met inloopdouche en toilet, een hoog-laagbed, een flatscreen tv, koelkastje, enzovoort. Daarnaast is er nog meer dan voldoende ruimte om enkele van uw favoriete meubelstukken mee te brengen.

Vrouwen op bankje lachen

Kabeldistributie en wifi is ook voorzien, zodat u van uw favoriete reeks kan genieten. Het oproepsysteem zorgt ervoor dat er altijd hulp nabij is. Wilt u af en toe van een bubbelbad genieten? Ons huis telt drie grote badkamers met verstelbare jacuzzi-baden. U komt hier niets tekort! 

Ook herstelverblijf mogelijk

Naast de 70 woonzorgkamers heeft ‘t Neerhof ook 38 kamers voor herstelverblijf. Op dit verblijf staat geen leeftijdsgrens, de kamers staan ter beschikking van iedereen die tijdelijk nood heeft aan revalidatie,  bijvoorbeeld na een operatie. Met de ondersteuning van twee kinesisten in onze zeer goed uitgeruste kiné-zaal neemt u zelf de regie van uw herstelproces in handen en voor u het weet, zwaaien we u terug uit om naar huis te gaan!  

Assistentiewoningen in opbouw

Vanaf 2022 kan u terecht in één van onze 27 gerenoveerde assistentiewoningen. Ons huis is uiteraard volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers en door de liften kan u makkelijk vrij bewegen. ‘t Neerhof is bovendien goed bereikbaar met de auto en er werd een ruime parking voorzien.