Kartuizerhof

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Kartuizerhof-woonzorgcentrum-Lierde-Vulpia

Aanbod

Woon- en zorghuis Kartuizerhof is een gloednieuw en luxueus woon- en zorghuis met plaats voor 95 bewoners. Daarnaast zijn er ook 32 assistentiewoningen aanwezig. De kamers zijn groot (30m²), genieten van veel lichtinval en zijn van alle comfort voorzien. Een eigen badkamer, een koelkast, een uitstekend bed en nog veel meer.

Hier woont u met plezier, zeker met zo’n fenomenaal uitzicht op het groene landschap en de Kartuizer! Uw wensen staan centraal en het voelt aan als thuiskomen.

Ook de algemene faciliteiten zijn hier tot in de puntjes verzorgd. Een kapsalon, verschillende relaxatiebaden en het Grand Café “de Tempelier” dat super populair is en de buurt samenbrengt. 

De zorg? Van topniveau! Een gedreven team aan medewerkers staat in voor zorg met een glimlach. Hier wordt u individueel in de watten gelegd zodat we tegemoet komen aan uw specifieke zorgen en wensen. Bovendien wordt u voortdurend gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten. Er zijn ook een ergotherapeut en logopediste in dienst, die met een aanpak op maat aan de slag gaan.