Brugse Vaart

Assistentiewoningen

Brugse-Vaart-woonzorgcentrum-Mariakerke-Vulpia

Hypermodern wonen in een groen kader

Wonen in een assistentiewoning in Brugse Vaart  is kiezen om te wonen in een groen kader. Hier komt u thuis in een hypermoderne comfortabele woning, op uw maat gesneden en ontworpen in 2020! Uw woning vormt al snel een nieuwe thuis, waarbij u uitkijkt op de Brugse Vaart. Kort bij enkele winkels, maar toch midden in een groene en rustige omgeving. In Brugse Vaart krijgt u werkelijk het beste van twee werelden.  

De zekerheid van zorg 

Door de aanwezigheid van een woon- en zorghuis en het verplegend personeel, geniet u steeds van de beste zorgen. Een handig oproepsysteem laat u toe snel contact op te nemen, terwijl u toch volledig zelfstandig uw leven in handen neemt. Een gerustellend gevoel. 

"Ik voel me hier helemaal thuis."

Bewoner van Brugse Vaart

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

  • Ergotherapie

  • Dementieverpleging 

  • Kinesitherapie

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

  • Kapsalon 

  • Grand Café

  • Kiné ruimte 

  • Pedicure en manicure

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze assistentiewoningen of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 09 216 01 00

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.