Brugse Vaart

Assistentiewoningen

Brugse-Vaart-woonzorgcentrum-Mariakerke-Vulpia

Waarom kiezen voor een assistentiewoning in Mariakerke?

Heeft u plannen om te verhuizen naar een woning waar u op een prettige wijze oud wordt? Dan is een assistentiewoning of serviceflat in Mariakerke een uitstekende keuze. Het is dé plek om comfortabel te wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Maak daarom een keuze uit een van de 44 appartementen die Vulpia voor u in de aanbieding heeft.

Wat zijn de voordelen van een assistentiewoning van Brugse Vaart in Mariakerke?

Er zijn veel goede redenen waarom u zou verhuizen naar een assistentiewoning. Vulpia zet enkele voordelen van een assistentiewoning in Mariakerke voor u op een rij:

 • U woont uiterst comfortabel in een appartement met zorg, winkels en andere voorzieningen binnen handbereik.

 • In de nabije omgeving van onze serviceflats in Mariakerke zijn allerlei leuke uitstapjes te maken.

 • U vertoeft in een levendige buurt waar jong en oud elkaar voortdurend treffen.

 • U profiteert van genoeg privacy, maar er is ook volop ruimte voor sociale contacten.


Schrijf u in voor een assistentiewoning in Mariakerke.

Verhuist u bij voorkeur naar een appartement zónder dat u inlevert op comfort, maar wel met zorg in de buurt? Ga dan voor een assistentiewoning en verzeker u van mooie jaren in een schitterende omgeving. We zien uw inschrijving omtrent een serviceflat in Mariakerke graag tegemoet en hopen u binnenkort te verwelkomen in een van onze luxe appartementen. Heeft u vragen over een van onze assistentiewoningen? Neem gerust contact met ons op.

"Ik voel me hier helemaal thuis."

Bewoner van Brugse Vaart

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

 • Ergotherapie

 • Dementieverpleging 

 • Kinesitherapie

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

 • Kapsalon 

 • Grand Café

 • Kiné ruimte 

 • Pedicure en manicure

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze assistentiewoningen of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 09 216 01 00

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.