Twee Poorten

Assistentiewoningen

Twee-Poorten-woonzorgcentrum-Tienen-Vulpia

Wonen in de suikerstad

Wonen in Twee Poorten betekent thuiskomen in een historische stad. In deze assistentiewoningen is er meer dan voldoende ruimte om te ontspannen. Daarnaast zijn ook nog eens alle voorzieningen vlakbij. Met de trein staat u op amper tien minuten in hartje Leuven. Dit mooie en luxueuze complex is op uw maat gebouwd en straalt warmte en gezelligheid uit. In onze ruime, lichte serviceflats komt u thuis na een bezoek aan een lokaal museum of een wandeling in het centrum. 

Kwaliteitszorg

In de assistentiewoningen van Twee Poorten woont u volledig zelfstandig. Toch staat u er niet alleen voor. De serviceflats maken mee deel uit van het gehele zorgcomplex. Een handig oproepsysteem laat u toe om in noodgevallen snel en eenvoudig contact op te nemen met het woon- en zorghuis binnen hetzelfde gebouw.

Bejaarde en verzorgster kijken naar foto's

Er is dus 24/24u verpleegkundige permanentie voorzien. We denken ook graag mee over oplossingen wanneer u nood heeft aan extra zorg. Voelt u na verloop van tijd dat zelfstandig wonen toch wat zwaar wordt? Dan bent u uiteraard welkom in het woon- en zorghuis. Dan bekijken we samen de mogelijkheden en krijgt u voorrang bij een eventuele opname.

Waarom kiezen voor een assistentiewoning in Tienen?

Heeft u plannen om te verhuizen naar een woning waar u op een prettige wijze oud wordt? Dan is een assistentiewoning of serviceflat in Tienen een uitstekende keuze. Het is dé plek om comfortabel te wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Maak daarom een keuze uit een van de 49 appartementen die Vulpia voor u in de aanbieding heeft.

Wat zijn de voordelen van een assistentiewoning van Twee Poorten in Tienen?

Er zijn veel goede redenen waarom u zou verhuizen naar een assistentiewoning. Vulpia zet enkele voordelen van een assistentiewoning in Twee Poorten voor u op een rij:

  • U woont uiterst comfortabel in een appartement met zorg, winkels en andere voorzieningen binnen handbereik.

  • In de nabije omgeving van onze serviceflats in Tienen zijn allerlei leuke uitstapjes te maken.

  • U vertoeft in een levendige buurt waar jong en oud elkaar voortdurend treffen.

  • U profiteert van genoeg privacy, maar er is ook volop ruimte voor sociale contacten.

Schrijf u in voor een assistentiewoning in Tienen.

Verhuist u bij voorkeur naar een appartement zónder dat u inlevert op comfort, maar wel met zorg in de buurt? Ga dan voor een assistentiewoning en verzeker u van mooie jaren in een schitterende omgeving. We zien uw inschrijving omtrent een serviceflat in Tienen graag tegemoet en hopen u binnenkort te verwelkomen in een van onze luxe appartementen. Heeft u vragen over een van onze assistentiewoningen? Neem gerust contact met ons op.

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze assistentiewoningen of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 016 76 89 00

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Sint-Genesius-Rode Blaret
Lubbeek 't Spelthof
Aarschot Demerhof
Glabbeek Den Boomgaard
Drogenbos Palmyra
Aarschot Poortvelde
Overijse Tombeekheyde
Wezembeek-Oppem Vuerenveld

Nieuwtjes

Volg ons op Facebook

Bekijk onze nieuwtjes