Twee Poorten

Assistentiewoningen

Twee-Poorten-woonzorgcentrum-Tienen-Vulpia

Wonen in de suikerstad

Wonen in Twee Poorten betekent thuiskomen in een historische stad. In deze assistentiewoningen is er meer dan voldoende ruimte om te ontspannen. Daarnaast zijn ook nog eens alle voorzieningen vlakbij. Met de trein staat u op amper tien minuten in hartje Leuven. Dit mooie en luxueuze complex is op uw maat gebouwd en straalt warmte en gezelligheid uit. In onze ruime, lichte serviceflats komt u thuis na een bezoek aan een lokaal museum of een wandeling in het centrum. 

Kwaliteitszorg

In de assistentiewoningen van Twee Poorten woont u volledig zelfstandig. Toch staat u er niet alleen voor. De serviceflats maken mee deel uit van het gehele zorgcomplex. Een handig oproepsysteem laat u toe om in noodgevallen snel en eenvoudig contact op te nemen met het woon- en zorghuis binnen hetzelfde gebouw.

Bejaarde en verzorgster kijken naar foto's

Er is dus 24/24u verpleegkundige permanentie voorzien. We denken ook graag mee over oplossingen wanneer u nood heeft aan extra zorg. Voelt u na verloop van tijd dat zelfstandig wonen toch wat zwaar wordt? Dan bent u uiteraard welkom in het woon- en zorghuis. Dan bekijken we samen de mogelijkheden en krijgt u voorrang bij een eventuele opname.

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Contacteer ons

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 016 76 89 00

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Sint-Genesius-Rode Blaret
Lubbeek 't Spelthof
Aarschot Demerhof
Glabbeek Den Boomgaard
Drogenbos Palmyra
Aarschot Poortvelde
Overijse Tombeekheyde
Wezembeek-Oppem Vuerenveld

Nieuwtjes

Volg ons op Facebook

Bekijk onze nieuwtjes