Demerhof

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Demerhof-woonzorgcentrum-Aarschot-Vulpia

Woon- en zorghuis Demerhof: dat is pas thuiskomen!

Drie verdiepingen vol ruimte, comfort en luxe? Dat is waar woon- en zorghuis Demerhof voor staat. De bovenste verdieping bestaat volledig uit een gemeenschappelijke ruimte, gericht op ontspanning en beleving. Bioscoop, bibliotheek of restaurant met dakterras? U moet er hier zelfs de deur niet voor uit: al deze - en nog vele andere - faciliteiten zijn hier allemaal aanwezig! De andere verdiepingen staan bovendien garant voor uitstekende zorg. Logisch, dat u zich hier op uw gemak zal voelen. Toch?

Uw wensen? Onze doelen!

In woon- en zorghuis Demerhof krijgt u de ruimte en vrijheid om geheel zichzelf te zijn en geniet uw fysiek welbevinden de hoogste prioriteit. U wentelt zich in de gezelligheid van een comfortabele omgeving, waar zelfstandigheid en levenskwaliteit worden gestimuleerd.

In Demerhof wordt er rekening gehouden met uw mening: er heerst een open huis mentaliteit waardoor eventuele problemen meteen besproken kunnen worden. Vier keer per jaar komt de gebruikersraad samen waarbij we graag naar uw suggesties luisteren. Alle ideeën zijn welkom: ook voor de activiteiten rekenen we op uw inspraak. 

Voortreffelijke zorg in een zee van ruimte

Een gemoedelijke sfeer en de beste zorgen, hier voelt u zich op uw gemak. De gezelligheid zorgt voor een positief gevoel en hier geniet u van zorg op maat. In deze zee aan ruimte gaat men individueel met u aan de slag. In Demerhof woont u comfortabel en ruim. Alle mogelijke faciliteiten zijn voorzien zodat u zelfs de deur niet uit hoeft. Van een bioscoop over wellnessbaden tot een orangerie waar het heerlijk bijpraten is met de familie. Binnen de muren is er heel wat leven. 

Ontzettend veel te beleven

Faciliteiten in overvloed in Demerhof, maar ook buiten valt er ontzettend veel te beleven. Net zo goed trekt u naar het centrum van Aarschot, waar een levendige buurt op u wacht. Het domein is enorm toegankelijk voor rolstoelgebruikers en wandelaars want u moet de openbare weg niet op. 

Ons woonzorgcentrum in Aarschot: voor tijdelijke of langdurige zorg

Demerhof is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Aarschot ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Aarschot zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Aarschot om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Aarschot. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Aarschot geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekortkomt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Aarschot bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum Demerhof Aarschot!

"Het team van Demerhof is professioneel, zorgzaam, hartelijk en handelt met liefde, veel inzet en de nodige humor."

Bewoner van Demerhof
bewoner Vulpia

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

 • Verzorging

 • Gespecialiseerde zorg voor personen met dementie

 • Ergotherapie

 • Kinesitherapie

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

 • Kapsalon 

 • Bruine kroeg

 • Schoonheidssalon

 • Klusjesdienst 

 • Pedicure

 • Poetsdienst

 • Bioscoop

 • Bibliotheek

 • Dakterras

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u helpen?
Bel ons op 016 26 96 00

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.