Demerhof

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Demerhof-woonzorgcentrum-Aarschot-Vulpia

Beleef meer

Demerhof is werkelijk een hotspot. Een voortreffelijk restaurant met dakterrras en een verse keuken, een bruine kroeg vol vertier en heel wat voorzieningen zorgen voor een huiselijke sfeer. Maar net zo goed wordt de buurt betrokken bij tal van activiteiten. Ook enkele scholen uit Aarschot dragen hun steentje bij en zorgen voor leven in de brouwerij. Wij proberen zoveel mogelijk vanuit de hobby’s  en interesses van onze bewoners te werken. Zo organiseren we wekelijks een optreden met bewoners die een instrument bespelen. Verjaardagsfeesten, bingo, zitdansen of handwerk: aan animatie geen gebrek. En de kleuters uit de buurt? Die komen met plezier mee knutselen. Ook de activiteiten met dieren, het krantenuurtje, de kooknamiddagen, de geheugentrainingen en de fijnproeverijen kunnen op heel wat enthousiaste bewoners rekenen. 

Vrouw leest krant

Elke namiddag zijn er tal van bezigheden binnen de muren van dit woon- en zorghuis, maar geregeld trekken we er ook op uit. Zo blijft u kwiek en in beweging. Zowel op mentaal als fysiek vlak zorgen we voor een uitstekende omkadering en een omgeving waar u zichzelf kan zijn.

Wees maar zeker dat we samen op pad gaan naar Scherpenheuvel, Planckendael en de wekelijkse markt. Ook de toontuin van Meise, de Abdij van Averbode en het Museum van Aarschot hebben nog weinig geheimen voor ons, net als de kust. 

Gezellig en vooral lekker tafelen staat centraal in Demerhof. Chef-koks van Vulpia zorgen hier voor dagverse gerechten. Alleen, met medebewoners of met familie? Wij passen ons aan. Leun gerust achterover en geniet van de heerlijke gerechten. 

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 016 26 96 00

::open_description::