Demerhof

Assistentiewoningen

Demerhof-woonzorgcentrum-Aarschot-Vulpia

Wonen in de parel van het Hageland

De assistentiewoningen van Demerhof vormen een garantie op wonen in een prachtige én functionele omgeving. Heel het gebouw werd op maat ontworpen: de praktische inrichting voorkomt bijvoorbeeld opstapjes. Het beste wat Aarschot te bieden heeft? Dat vind je allemaal in een kleine straal rond de assistentiewoningen: geniet o.a. van een prachtig uitzicht over natuurgebied De Laak. Bij ons komt u thuis na een bezoekje aan het prachtig gerestaureerde Begijnhof of na een bezoekje aan de wekelijkse markt aan de overkant van de straat. 

Demerhof-woonzorgcentrum-Aarschot-Vulpia

De zekerheid van zorg 

In Demerhof woont u volledig zelfstandig. Toch staat u er niet alleen voor: een handig oproepsysteem laat u toe om snel contact op te nemen. Ook denken we graag mee over oplossingen wanneer u nood heeft aan extra zorg. 

Wij bieden een boodschappendienst aan waarbij u wekelijks uw verlanglijstje aan onze medewerkers kan doorgeven. Kan u hulp gebruiken in het huishouden? Dan kan u beroep doen op een externe firma.

Ook kan u steeds in het woon- en zorghuis terecht voor een bezoekje aan de kapper, de pedicure, de bruine kroeg, het restaurant of een gezonde dosis animatie. Wij zetten graag in op boeiende activiteiten. Zo organiseren we regelmatig een wandel- of fotozoektocht voor de bewoners samen met hun familie.

bewoners lachen aan tafel

De assistentiewoningen staan in rechtstreekse verbinding met het woon- en zorghuis door middel van een glazen passerel, dus u bent zo op locatie. Voelt u na verloop van tijd dat zelfstandig wonen toch wat zwaar wordt? Dan bent u welkom in het woon- en zorghuis op dezelfde prachtige locatie. 

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

 • Verzorging

 • Verpleging voor bewoners in de beschermde afdeling (dementie)

 • Ergotherapie

 • Reminiscentietherapie

 • Kinesitherapie

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

 • Kapsalon 

 • Bruine kroeg

 • Schoonheidssalon

 • Klusjesdienst 

 • Pedicure

 • Poetsdienst

 • Bioscoop

 • Bibliotheek

 • Dakterras

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze assistentiewoningen of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 016 26 96 00

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Drogenbos Palmyra
Aarschot Poortvelde
Overijse Tombeekheyde
Tienen Twee Poorten
Wezembeek-Oppem Vuerenveld

Nieuwtjes

Volg ons op Facebook

Bekijk onze nieuwtjes