Den Boomgaard

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Dringende opname

Herstelverblijf

Tijdelijk verblijf

Den Boomgaard

Woon- en zorghuis Den Boomgaard, grenzeloos genieten van Glabbeek 

Den Boomgaard, dat is uw nieuwe thuis op een steenworp van het centrum van Glabbeek. En dit terwijl u toch uitkijkt over weiden zo ver uw oog reikt en u op een boogscheut woont van het dorpshuis van dit mooie dorp. Den Boomgaard is een fijne en warme thuis, waar u zich wentelt in de lach én het professionalisme van ons top team aan medewerkers. Een plekje om te koesteren, waar de mogelijkheden onbegrensd zijn en u een centraal plekje krijgt. 

Uw wensen staan centraal 

In woon- en zorghuis Den Boomgaard krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn, wordt er rekening gehouden met uw mening en wentelt u zich in de gezelligheid van een comfortabele omgeving, waar zelfstandigheid en levenskwaliteit worden gestimuleerd. De ruime kamers zijn recent en voorzien van alle gemakken.

Bovendien telt uw mening, want in de gebruikersraad heeft u inspraak en ook het maaltijd comité zorgt ervoor dat de maaltijden op uw smaak worden afgestemd. 

Zorg voor iedereen 

Terwijl zacht glooiend landbouwgebied u omringt, geniet u van de beste zorg die u kunt vinden. Comfort, gezelligheid en een optimale indeling voor zorgbehoevenden lopen hier naadloos in elkaar over. Hier verblijft u voor langere tijd, maar ook kortverblijf en revalideren is hier perfect mogelijk. Bovendien vinden ook bewoners met dementie hier een warme thuis in onze beschermde afdeling Karmijn. Deze bewoners kunnen trouwens in een kleine, afgesloten maar piekfijne tuin terecht. U merkt het, Den Boomgaard biedt zorg voor iedereen. 

Den Boomgaard, zo zacht als de omliggende glooiingen

De landbouwvelden die u omringen zorgen voor rust. Een tractor is nooit veraf, maar ook het centrum is op luttele kilometers. Liever deelnemen aan de activiteiten binnen? Geen enkel probleem, want in dit woon- en zorghuis valt meer dan genoeg te beleven. Een goed gevulde activiteitenkalender houdt u alert en kwiek.

Denk maar aan turnen, activiteiten met de schoolkinderen of onze interactieve robot kat ‘Hope’ die extra leven brengt in de brouwerij. Maar ook gezelschapsspelen, dans- en kookworkshops komen ruimschoots aan bod. Of wie weet bent u wel te vinden op het wandelpad rond het huis of in onze dwaaltuin … 

Ons woonzorgcentrum in Glabbeek: voor tijdelijke of langdurige zorg

Den Boomgaard is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Glabbeek ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Glabbeek zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Glabbeek om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Glabbeek. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Glabbeek geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekortkomt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Glabbeek bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum Den Boomgaard Glabbeek! 

"De hulp en de vriendelijkheid hier
zijn goud waard!"

Bewoner van Den Boomgaard
Bewoner in beweging

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

  • Ergotherapie

  • Kinesitherapie

  • Sociale assistentie 

  • Gespecialiseerde zorg voor personen met dementie

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

  • Landelijke omgeving  

  • Kiné ruimte 

  • Kapsalon 

  • Bloementuin

  • Cafetaria

  • Pedicure & manicure

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 016 46 92 00

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.