't Spelthof

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Tijdelijk verblijf

Dringende opname

t spelthof groen

Rustig wonen in het groen 

Houdt u van een groene omgeving? Dan voelt u zich zeker thuis in woon- en zorghuis ‘t Spelthof, vlakbij de dorpskern van Binkom en omringd door bomen, een vijver met eenden en heel veel groen. De rustige landelijke omgeving gecombineerd met de warme sfeer en goede zorgen in dit huis laten u meteen tot rust komen. 

Voortreffelijke zorg

Elke bewoner in ‘t Spelthof kan rekenen op professionele zorg en activiteiten op maat. De kleinschaligheid laat toe om individueel met u aan de slag te gaan terwijl alle faciliteiten aanwezig zijn. Ons gedreven team staat in voor een goede zorg met een glimlach. Wij hechten veel belang aan het behoud van uw zelfstandigheid en bieden ondersteuning volgens uw persoonlijke wensen en behoeften.

Zo nodigt de kinesist u dagelijks uit om in beweging te blijven en ook de logopedist en de medische pedicure komen regelmatig langs in het huis. 

koppel zit aan de open haard

Ons warme team van medewerkers zet zich elke dag in om u een aangenaam verblijf te bieden. Wij schenken veel aandacht aan de activiteiten voor onze bewoners en hebben zelfs een gespecialiseerd team dat zich hierop focust. U bent bij ons van harte welkom.

Bij ons wordt er rekening gehouden met uw mening en krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn. Via onze bewonersraad gaan we graag in dialoog met onze bewoners en de familie om zo onze zorgverlening continu te verbeteren, naar persoonlijke ervaringen te polsen en hieruit verder te evolueren. Uw fysiek en mentaal welbevinden genieten hier de hoogste prioriteit. 

Ons huis heeft ook een kleinschalige leefgroep voor mensen met dementie waar de bewoner en de familie kan rekenen op een warme begeleiding van ons gespecialiseerd team. 

Heeft u of uw familie behoefte aan extra zorg en ondersteuning voor een korte periode (na een ziekenhuisopname, revalidatie of vakantie van een mantelzorger) dan kunt u steeds terecht in ons erkend kortverblijf.

"De verzorging en de vriendelijkheid van het personeel vind ik heel goed. Ook het gezelschap onder elkaar zowel personeel als de andere bewoners vind ik fijn.”

Bewoner van 't Spelthof

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Woonoplossingen

Wij bieden volgende woonoplossingen aan:

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

 • Verpleging 

 • Verzorging 

 • Ergotherapie

 • Logopedie

 • Pedicure en manicure

 • Sociale assistentie

 • Kinesitherapie

 • Verpleging voor mensen met dementie 

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar huiselijkheid en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

 • Kapsalon 

 • Cafetaria met groot terras en tuin

 • Kiné ruimte

 • Klusjesdienst 

 • Poetsdienst 

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 016 63 47 59

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Drogenbos Palmyra
Aarschot Poortvelde
Overijse Tombeekheyde
Wezembeek-Oppem Vuerenveld