't Spelthof

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Tijdelijk verblijf

Dringende opname

t spelthof groen

Aanbod

In woon- en zorghuis ‘t Spelthof komt u thuis in één van de 99 eenpersoonskamers. Afdelingen met klinkende namen zoals De Korenbloem, Het Speltje, Het Vergeet-me-nietje en De Zonnebloem heten u dagelijks welkom. 

Momenteel is er een grootschalige renovatie aan de gang in het woon- en zorghuis en wordt er een nieuwe afdeling gebouwd. De gloednieuwe faciliteiten met 123 kamers zullen hun deuren openen in het najaar van 2021. We streven ernaar een ontmoetingsplek te worden voor senioren uit de omgeving, waar zij kunnen deelnemen aan activiteiten of mee genieten van de vers bereide maaltijden. Het huis is ook de ideale tussenstop voor de vele fietsers en wandelaars die ons huis passeren.

Onze kamers meten zo’n 25m² en zijn voorzien van al het hedendaags comfort. Zo heeft u een eigen badkamer met inloopdouche en wc, een elektrisch hoog-laagbed, een flatscreen tv en een ijskast voor de kleine honger. Daarnaast is er nog voldoende ruimte om een eigen toets aan te brengen in uw kamer met uw eigen meubilair of andere persoonlijke items.