't Spelthof

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Tijdelijk verblijf

Dringende opname

t spelthof groen

Beleef meer

Gezellig en vooral lekker tafelen staat centraal in ‘t Spelthof.  Ga voor uw favoriete dagmenu en geniet van de heerlijke gerechten. Er worden regelmatig streekgebonden specialiteiten geserveerd, die erg gesmaakt worden door onze bewoners. U mag uiteraard uw eigen voorkeuren meegeven aan ons keukenteam. Om de twee maanden organiseren we ook een maaltijd comité waar we naar de tevredenheid polsen en luisteren naar de suggesties.

Altijd wat te doen in het groen 

In woon- en zorghuis ‘t Spelthof valt altijd wat te beleven. Hier worden activiteiten op maat georganiseerd. Een bezoekje aan het kapsalon, een verwenmoment bij de pedicure, of een gezellige TV namiddag? Het kan allemaal.  Of ben je eerder een creatieveling die graag participeert aan de crea momenten? Ons ergo-animatieteam zorgt ervoor dat u een leuke middag beleeft.

Misschien geniet u wel meer van een mooi boek of de krant op ons terras met een lekker glaasje wijn of een fris pintje temidden van de mooie natuur bij de vijver met eenden, ganzen en andere watervogels? Het is de ideale omgeving voor een leuk gesprek met medebewoners of uw familie!

Niet alleen binnen de muren heerst er heel wat animo, we trekken er ook geregeld op uit. Een bezoek aan Scherpenheuvel, de zee, de dierentuin of Bokrijk behoren tot de mogelijkheden. Onze animatie houdt u kwiek en in beweging!

bejaard_koppel_in_woonzorgcentrum_den_boomgaard

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 016 63 47 59

::open_description::