Tombeekheyde

Assistentiewoningen

Tombeekheyde inkom

Architecturaal woonplezier 

salon tombeekheyde

Wonen in Tombeekheyde? Dat is verblijven in een architecturaal pareltje omringd door groen. Dit voormalig sanatorium uit 1936 werd omgevormd tot een comfortabel woon- en zorghuis, met assistentiewoningen waar het fantastisch wonen is. Een prachtig plekje omringd door parkgebied, met leven in de brouwerij en waar u kunt terugvallen op de warme connectie met de gemeente Overijse.

U woont op de hoogste verdiepingen en geniet van prachtige glaspartijen. Hier leeft u licht en in een geklasseerd monument! 

De zekerheid van zorg 

Door de aanwezigheid van een woon- en zorghuis en het verplegend personeel, geniet u steeds van de beste zorgen. Een handig oproepsysteem laat u toe snel contact op te nemen, terwijl u toch volledig zelfstandig uw leven in handen neemt. Een gerustellend gevoel. 

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze assistentiewoningen of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 02 237 04 00

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Aarschot Demerhof
Drogenbos Palmyra
Aarschot Poortvelde
Tienen Twee Poorten
Wezembeek-Oppem Vuerenveld