Tombeekheyde

Assistentiewoningen

Tombeekheyde inkom

Waarom kiezen voor een assistentiewoning in Overijse?

salon tombeekheyde

Heeft u plannen om te verhuizen naar een woning waar u op een prettige wijze oud wordt? Dan is een assistentiewoning of serviceflat in Overijse een uitstekende keuze. Het is dé plek om comfortabel te wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Maak daarom een keuze uit een van de 24 appartementen die Vulpia voor u in de aanbieding heeft.

Wat zijn de voordelen van een assistentiewoning van Tombeekheyde in Overijse?

Er zijn veel goede redenen waarom u zou verhuizen naar een assistentiewoning. Vulpia zet enkele voordelen van een assistentiewoning in Overijse voor u op een rij:

  • U woont uiterst comfortabel in een appartement met zorg, winkels en andere voorzieningen binnen handbereik.

  • In de nabije omgeving van onze serviceflats in Overijse zijn allerlei leuke uitstapjes te maken.

  • U vertoeft in een levendige buurt waar jong en oud elkaar voortdurend treffen.

  • U profiteert van genoeg privacy, maar er is ook volop ruimte voor sociale contacten.

Schrijf u in voor een assistentiewoning in Overijse.

Verhuist u bij voorkeur naar een appartement zónder dat u inlevert op comfort, maar wel met zorg in de buurt? Ga dan voor een assistentiewoning en verzeker u van mooie jaren in een schitterende omgeving. We zien uw inschrijving omtrent een serviceflat in Overijse graag tegemoet en hopen u binnenkort te verwelkomen in een van onze luxe appartementen. Heeft u vragen over een van onze assistentiewoningen? Neem gerust contact met ons op.

"Ik geniet van de gigantische glaspartijen."

Bewoner van Tombeekheyde

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze assistentiewoningen of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 02 237 04 00

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.