Tombeekheyde

Assistentiewoningen

Tombeekheyde inkom

Beleef meer

dame leest krant

In de buurt valt heel wat te beleven. Op een zonnige dag genieten van een terrasje, een wandeling door de groene omgeving of even shoppen in het centrum van Overijse? Alles kan. Trouwens ook in het woon- en zorghuis bent u steeds welkom. Genieten van een drankje in de brasserie of op het terras? Doen! Maar net zo goed maakt u een praatje bij de kapper, terwijl uw haar onder handen genomen wordt. Ook de fitness is populair. 

Maar net zo goed trekt u naar het centrum van Overijse en zet u zich op een terrasje. Op een half uurtje staat u in het centrum van Brussel, maar u hoeft niet altijd op verplaatsing te zoeken: activiteiten zat in het woon- en zorghuis. Een tripje naar het centrum van Overijse, een uitstapje naar de zorgboerderij of de zoo: het zijn maar enkele voorbeelden van de veelvuldige uitstapjes. De wekelijkse markt is een evergreen en voor een portie cultuur zit u goed in CC Den Blank. Trekt u liever naar het groen? Dan kunt u altijd terecht in het Zoniënwoud, wat tevens ook rolstoelvriendelijk is!

Smakelijke en dagverse keuken 

Uiteraard kunt u in uw keuken uw eigen potje bereiden of misschien trekt u wel liever naar een horecazaak? Weet dat u ook steeds kunt meegenieten van de dagverse keuken in het woon- en zorghuis. Geniet van de overheerlijke gerechten van de chef en laat ook uw familie meegenieten. Voor een aperitief of digestief zwaait de brasserie graag vanaf de namiddag de deuren voor u open. 

vrouw leest krant in woonzorgcentrum

Ga helemaal op in de sfeer 

Een goed gevulde activiteitenkalender, daar mag u in Tombeekheyde op rekenen. Bovendien maakt u gebruik van alle faciliteiten van dit moderne woon- en zorghuis. Een bezoekje aan de kapper of pedicure? Het kan allemaal! 

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 02 237 04 00

::open_description::