Vuerenveld

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Dringende opname

Tijdelijk verblijf

Woon- en zorghuis Vuerenveld: uw vrijheid was nog nooit zo groot.

Groen, een heuvelend landschap en een nieuw woon- en zorghuis dat perfect in de omgeving opgaat. Dit wordt uw nieuwe thuis. Vuerenveld omringt je met zachte lijnen, rust en heel wat bezienswaardigheden en activiteiten op wandelafstand. Het museum van Midden-Afrika, het Tervuren Park of misschien hebt u wel zin in een wandeling naar de tennis net om de hoek? In dit familiale en professionele woon- en zorghuis staan gedreven medewerkers met de glimlach voor je klaar. Dag na dag. 

Uw wensen staan centraal 

In woon- en zorghuis Vuerenveld krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn en wordt uw vrije keuze gerespecteerd. U woont in een comfortabele omgeving waar zelfstandigheid, autonomie en levenskwaliteit van de bewoner centraal staan. Ook hechten we erg veel belang aan de betrokkenheid van onze bewoners en hun familie.

Een gebruikersraad houdt de vinger aan de pols en heeft inspraak in het reilen en zeilen van het huis. Een gedreven team aan medewerkers staat in voor zorg met een glimlach. Hier wordt u individueel in de watten gelegd. Op de derde verdieping hebben we ook de beschermde afdeling Vivaldi voor dementerende bewoners. 

Bekijk onze brochure

Ontdek alles over wonen in Vuerenveld in Wezembeek-Oppem

"Bewoners dag en nacht kunnen bijstaan, daar leef ik voor."

Medewerker van Vuerenveld

Afgestemd op u

In dit charmante en nieuwe woon- en zorghuis beleeft u een zorgeloze oude dag. Alles staat hier dan ook in het teken van de beste zorg. De brede waaier aan diensten garandeert een zorgeloos verblijf, terwijl u in luttele minuten tijd in een park of een museum staat. Werkelijk alles is hier afgestemd op uw noden en bij de inrichting werd daar dan ook rekening mee gehouden. Hier geniet u van de natuurlijke rust, waar u onmiddellijk de heilzame effecten van ervaart. 

vrijwilliger in woonzorgcentrum

Ons woonzorgcentrum in Wezembeek-Oppem: voor tijdelijke of langdurige zorg

Vuerenveld is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Wezembeek-Oppem ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Wezembeek-Oppem zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Wezembeek-Oppem om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Wezembeek-Oppem. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Wezembeek-Oppem geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekortkomt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Wezembeek-Oppem bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum Vuerenveld Wezembeek-Oppem! 

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

  • Verpleging 

  • Verzorging 

  • Kinesitherapie

  • Gespecialiseerde zorg voor personen met dementie

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

  • Brasserie

  • Fitnessruimte 

  • Kapsalon 

  • Pedicure en manicure

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 02 287 88 88

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.