Vuerenveld

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Dringende opname

Tijdelijk verblijf

Vurig Vuerenveld

Uw kookkunsten tonen tijdens het kookatelier, een familiewandeling maken, samen gezellig een potje caféspelen of petanquen bij mooi weer? Aan activiteiten geen gebrek, zowat elke dag van de week valt hier wel wat te beleven. Hier blijft u kwiek, energiek en levenslustig. Bij het kiezen van de activiteiten vertrekken we steeds vanuit de noden en interesses van onze bewoners. Zo staat er altijd voor ieder wat wils op de planning. Regelmatig worden thema-activiteiten ook vergezeld van een hapje of een drankje: een ontbijtbuffet, een bierproeverij, … Tijdens verjaardagen en dansactiviteiten zal u niet stilzitten. Ten slotte duiken we graag in uw levensboek en halen we samen herinneringen op. 

Een bezoekje aan de kapper of heerlijk ontspannen tijdens een pedicure? Elke dag van de week kan u van tal van faciliteiten profiteren. We beseffen beter dan wie ook dat de stap naar een woon- en zorghuis best groot kan zijn. We doen er dan ook alles aan om deze drempel te verlagen. Van samen koken, tot een spannend bewegingsuurtje, naar een heus parcours voor valpreventie: het aanbod is heel breed en op maat van onze bewoners. We trekken er geregeld samen op uit om musea te bezoeken of een uitstap te maken.

Verder geniet u hier van een dagverse keuken in een leuke setting. Er is ruime aandacht voor de wensen van de bewoners en traditionele gerechten. Bovendien hebben onze bewoners ook inspraak in de menu’s. Eet u graag op de afdeling of liever in de brasserie? Die keuze laten we graag aan u.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 02 287 88 88

::open_description::