Blaret

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Woon- en zorghuis Blaret,
monumentaal wonen

Wonen in een beschermd monument? Dan bent u aan het juiste adres in woon- en zorghuis Blaret. Deze unieke vierkantshoeve is een fantastisch voorbeeld van een geslaagd renovatieproject. Hier woont u in een 19de eeuwse hoeve die geklasseerd is als monument. Bovendien geniet u hier van een accommodatie die helemaal afgestemd is op ouderen en de noden van vandaag. Hier woont u in een uiterst rustige omgeving, omringd door een prachtig meer en het groene landschap van Sint-Genesius-Rode. Maar bovenal: hier wordt u omringd met de beste zorgen van ons gemotiveerde personeel.

Voortreffelijke zorg

Uw fysiek welbevinden krijgt hier de allerhoogste prioriteit. Hier komt u thuis in een bijzonder warme atmosfeer in een uitzonderlijk kader. Een gemoedelijke sfeer en de uitmuntende zorgen, hier voelt u zich helemaal op uw gemak. Hier ontvangt u voortreffelijke zorg op maat en kan u profiteren van de excellente faciliteiten zoals de fitnessruimte, cinemazaal, een bezoekje aan het kapsalon of de pedicure. Onze medewerkers staan steeds met een grote glimlach voor u klaar.

In woon- en zorghuis Blaret krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn en wordt er rekening gehouden met uw mening. Een aantal keer per jaar organiseren we een bewonersraad waar we aandachtig naar uw ideeën en suggesties luisteren. We proberen u zoveel mogelijk te betrekken bij de organisatie van ons huis.

Blaret Gent

Ons woonzorgcentrum in Gent Sint-Genesius-Rode: voor tijdelijke of langdurige zorg

Blaret is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Gent Sint-Genesius-Rode ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Gent Sint-Genesius-Rode zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Gent Sint-Genesius-Rode om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Gent Sint-Genesius-Rode. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Gent Sint-Genesius-Rode geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekort komt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Gent Sint-Genesius-Rode bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum Blaret!

"Een levenservaring en hoge kwaliteit van zorg."

Bewoner van Blaret
bewoner Vulpia

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Woonoplossingen

 • Woon- en zorghuis 

Zorgaanbod

Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving.

 • Verpleging 

 • Verzorging

 • Kinesitherapie

 • Ergotherapie

 • Verpleging van mensen met dementie

Faciliteiten

Een zeer fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en specifiek op uw maat.

 • Kapsalon

 • Café

 • Fitnessruimte

 • Cinema zaal

 • Parking

 • Pedicure en manicure

 • Klusjesdienst

 • Poetsdienst

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 02 892 02 02

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Lubbeek 't Spelthof
Glabbeek Den Boomgaard
Aarschot Demerhof
Drogenbos Palmyra
Aarschot Poortvelde
Overijse Tombeekheyde
Tienen Twee Poorten
Wezembeek-Oppem Vuerenveld