Blaret

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Beleef meer

Woon- en zorghuis Blaret is uitstekend gelegen. Alle actie nabij, want op een boogscheut van het huis vindt u Waterloo en Ukkel. Toch kan u prachtig wandelen in de buurt: de nieuwbouwvleugel wordt omarmd door een grote vijver en een privépark van 2 ha ligt niet veel verder.

Vrouw leest krant met koffie en een koek

Zin in een portie cultuur? Ook dan zit u bij Blaret goed: we trekken er graag op uit om samen een musical te gaan bekijken.

Ook binnen in Blaret valt er heel wat te beleven: aan activiteiten geen gebrek. Een spelletjesnamiddag, een optreden of een uitstap naar het Zoniënwoud? U kan steeds onze activiteitenkalender raadplegen en deelnemen! De kookworkshops, dansactiviteiten en proeverijen zijn erg populair bij onze bewoners. Een samenwerking met scholen uit de buurt brengt leven in de brouwerij.

Samen creatief aan de slag, een potje petanque of rustig wat tuinieren: er zijn heel wat mogelijkheden. Het binnenplein van deze statige locatie wordt geregeld tot podium omgetoverd.

Culinaire verwennerij is in Blaret nooit veraf, dit woon- en zorghuis beschikt over een uitstekende keuken waar dagverse gerechten bereid worden. Regionale gerechten garanderen een fijne eetervaring voor de bewoners en de familie.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 02 892 02 02

::open_description::