Twee Poorten

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Tijdelijk verblijf

Dringende opname

Woon- en zorghuis Twee Poorten: uw wellness was nog nooit zo groot. 

Tot rust komen in een gezellig woon- en zorghuis in het centrum van Tienen, dat is wonen in Twee Poorten. Hier woont u comfortabel, bent u van alle gemakken voorzien en wordt u omringd met de beste zorgen. Twee Poorten is een warm huis met een gedreven team van medewerkers temidden van de suikerstad.

Uw wens, onze zorg

Bij ons is er ruimte voor uw noden en vragen. De huiselijke omgeving voelt aan als een gezellige thuis waar zowel onze medewerkers als de medebewoners ervoor zorgen dat u zich meteen welkom voelt. Hier wordt u gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten. 

Bejaarde en verzorgster kijken naar foto's

In dit relatief grote huis krijgt u de nodige aandacht en verzorging. Ons warme team van 65 medewerkers staat dag in dag uit klaar om u beleving en kwalitatieve zorg te bieden. Op de tweede verdieping hebben we ook een beschermde afdeling voor mensen met een dementieel beeld.

Elke bewoner kan in Twee Poorten rekenen op gespecialiseerde zorg en activiteiten op maat. Via onze gebruikersraad gaan we graag in dialoog met bewoners en familie om zo onze zorgverlening continu te verbeteren, naar persoonlijke ervaringen te polsen en hieruit verder te evolueren. 

Dagelijks nodigt de kinesist u uit om in beweging te blijven in onze goed uitgeruste kine ruimte, en ook de logopedist ziet u regelmatig verschijnen. 

Bekijk onze brochure

Ontdek alles over wonen in Twee Poorten in Tienen

Ons rusthuis in Tienen: voor tijdelijke of langdurige zorg

Twee Poorten is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Tienen ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Tienen zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Tienen om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Tienen. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Tienen geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekort komt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Tienen bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum Twee Poorten Tienen.

"Ik geniet van de vele activiteiten met mijn medebewoners."

Bewoner van Twee Poorten

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

 • Verpleging 

 • Verzorging

 • Ergotherapie

 • Kinesitherapie

 • Gespecialiseerde zorg voor personen met dementie

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

 • Brasserie 

 • Kine ruimte

 • Kapsalon 

 • Pedicure 

 • Bibliotheek

 • Zonnige binnentuin met terras

 • Ruime parkeergelegenheid voor bezoekers

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 016 76 89 00

::open_description::

Andere residenties in de buurt

Bekijk hier de residenties in de buurt.