Twee Poorten

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Tijdelijk verblijf

Dringende opname

Twee-Poorten-woonzorgcentrum-Tienen-Vulpia

Thuiskomen in Tienen

Tot rust komen in een gezellig woon- en zorghuis in het centrum van Tienen, dat is wonen in Twee Poorten. Hier woont u comfortabel, bent u van alle gemakken voorzien en wordt u omringd met de beste zorgen. Twee Poorten is een warm huis met een gedreven team van medewerkers temidden van de suikerstad.

Uw wens, onze zorg

Bij ons is er ruimte voor uw noden en vragen. De huiselijke omgeving voelt aan als een gezellige thuis waar zowel onze medewerkers als de medebewoners ervoor zorgen dat u zich meteen welkom voelt. Hier wordt u gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten. 

Bejaarde en verzorgster kijken naar foto's

In dit relatief grote huis krijgt u de nodige aandacht en verzorging. Ons warme team van 65 medewerkers staat dag in dag uit klaar om u beleving en kwalitatieve zorg te bieden. Op de tweede verdieping hebben we ook een beschermde afdeling voor mensen met een dementieel beeld.

Elke bewoner kan in Twee Poorten rekenen op gespecialiseerde zorg en activiteiten op maat. Via onze gebruikersraad gaan we graag in dialoog met bewoners en familie om zo onze zorgverlening continu te verbeteren, naar persoonlijke ervaringen te polsen en hieruit verder te evolueren. 

Dagelijks nodigt de kinesist u uit om in beweging te blijven in onze goed uitgeruste kine ruimte, en ook de logopedist ziet u regelmatig verschijnen. 

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

 • Verpleging 

 • Verzorging

 • Ergotherapie

 • Kinesitherapie

 • Verzorging van bewoners met een dementieel beeld

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

 • Brasserie 

 • Kine ruimte

 • Kapsalon 

 • Pedicure 

 • Bibliotheek

 • Zonnige binnentuin met terras

 • Ruime parkeergelegenheid voor bezoekers

Klik op de foto's voor een presentatie

Contacteer ons

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 016 76 89 00

::open_description::

Andere residenties in de buurt

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Lubbeek 't Spelthof
Glabbeek Den Boomgaard
Aarschot Demerhof
Mechelen De Linde
Drogenbos Palmyra
Overijse Tombeekheyde
Aarschot Poortvelde
Wezembeek-Oppem Vuerenveld

U bent steeds welkom in ons restaurant

Culinaire verwennerij met dagverse gerechten.