Twee Poorten

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Tijdelijk verblijf

Dringende opname

Twee-Poorten-woonzorgcentrum-Tienen-Vulpia

Beleef meer

Twee Poorten staat voor beleving en tal van activiteiten. We beseffen beter dan wie ook dat de stap naar een woon- en zorghuis best groot kan zijn. We doen er dan ook letterlijk en figuurlijk alles aan om deze drempel te verlagen. Een middagje dansactiviteiten, een familiewandeling of waarom geen potje bingo? Wij bieden een ruim activiteitenaanbod.

Twee Poorten leeft

Heerlijk tafelen met zijn allen, een wekelijks bezoek aan de markt van Tienen of samen gezellig een spelletje petanque spelen? Aan activiteiten geen gebrek. We organiseren regelmatig uitstapjes, evenementen en animatie activiteiten. Zowat elke dag van de week valt hier wel wat te beleven. Onze favorieten? Met zijn allen naar Scherpenheuvel, een uitstapje naar Averbode of een bezoek aan de dieren op de zorgboerderij. Al vallen de tuinen van Meise, de tripjes naar de zee en de wandelingen naar het park (en nadien het café) zeker ook in de smaak.

Bewoner schildert

Maar ook binnen onze muren houden we de bewoners graag actief, we bieden een ruime activiteitenkalender. Een kookworkshop, een optreden of crea-activiteiten? Er is altijd wel iets te doen. Laat je verrassen door de tovertafel, speel een potje sjoelen of petanque of test je geheugen tijdens een spelletje geheugentraining. Ook voor bewoners met een dementieel beeld zijn er aangepaste activiteiten. 

Lekker en gezond

Ook op culinair vlak komt u hier aan uw trekken. Onze chef biedt een dagverse seizoenskeuken  aan in de ruime en lichte eetruimte.  Hij heeft zeker oog voor traditionele gerechten, en er wordt ook rekening gehouden met bepaalde dieetvoorkeuren van de bewoner, die geregeld bevraagd worden over hun persoonlijke voorkeuren en wensen qua menu. Ook de typische Tiense totemannen mogen niet ontbreken.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 016 76 89 00

::open_description::