De Linde

Woonzorgcentrum

Dringende opname

woon- en zorghuis de Linde Mechelen

Een warm huis in de stad
temidden van het groen 

In woon- en zorghuis De Linde geniet u van een rustige oude dag met zicht op het groen van de grote tuin en het naastgelegen bos, en dat alles in het autoluwe Mechelen.  De kleinschaligheid van dit huis zorgt voor extra gezelligheid. Direct contact met de andere bewoners en een nauwe band met de medewerkers is er vanzelfsprekend. Hier komt u thuis in een warme cocon, gelegen in een rustige wijk op amper vijf minuten van het centrum van Mechelen. 

Uw wens, onze zorg

Elke bewoner kan in De Linde rekenen op gespecialiseerde zorg en activiteiten op maat. Bovendien wordt u voortdurend gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten.

De-Linde-woonzorgcentrum-Mechelen-Vulpia

Bij ons krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn en krijgt uw fysiek en mentaal welbevinden de hoogste prioriteit. Via onze gebruikersraad gaan we graag in dialoog met bewoners en familie om zo onze zorgverlening continu te verbeteren, naar persoonlijke ervaringen te polsen en hieruit verder te evolueren. 

De Linde heeft ook een kleinschalige leefgroep voor mensen met dementie. Elke bewoner kan rekenen op onze professionele zorg in een warm huis.

De Linde bulkt van de activiteiten

In de omgeving van het huis valt heel wat te beleven.

Tal van Mechelse trekpleisters liggen op een boogscheut, maar ook het centrum en tal van winkels zijn vlot bereikbaar. Een wandeling naar de markt, frisse lucht opsnuiven in het Tivolipark of Vrijbroekpark, of een uitstap naar Planckendael? Het is allemaal mogelijk. Onze bewoners genieten hier van de grote tuin met bloemperken, hagen en het wandelpad. 

De-Linde-woonzorgcentrum-Mechelen-Vulpia

Maar ook in De Linde zelf worden tal van activiteiten georganiseerd. De gymnastiek en gezelschapsspelletjes zijn de favorieten van onze bewoners. Maar ook onze zangnamiddagen en reminiscentie activiteiten worden met veel enthousiasme onthaald. In de zomer organiseren we al eens een tuinconcert en af en toe komen er ook dieren op bezoek. Activiteiten genoeg om vitaal en energiek te blijven. 

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Woonoplossingen

 • Woon- en zorghuis

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

 • Verpleging 

 • Verzorging

 • Ergotherapie

 • Kinesitherapie

 • Schoonheidsverzorging

 • Aangepaste verzorging van bewoners met dementie

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar huiselijkheid en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent en op uw maat. 

 • Cafetaria

 • Kapsalon 

 • Pedicure & manicure

 • Tuin met zonneterras

Klik op de foto's voor een presentatie

Contacteer ons

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 015 43 07 07

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Antwerpen Arthur
Kalmthout Beukenhof
Turnhout De Nieuwe Kaai
Antwerpen De Veldekens
Zoersel Halmolen
Stabroek Villa ter Molen

We hopen voor 2021 elkaar te kunnen ontmoeten, handen reiken, verbonden zijn

Volg ons op Facebook

2020 Was een rollercoaster,  een jaar van onverwachte gebeurtenissen,  vol uitdagingen én verstilling. Tegelijk bracht 2020 ons de tijd om stil te staan bij de kleine dingen en de mooie initiatieven van familie, vrijwilligers, van iedereen die zich betrokken voelt bij onze bewoners.

Ondertussen zijn er voorzichtige positieve ontwikkelingen;  een vaccin  is onderweg, we zijn hoopvol voor 2021. Toch zullen we onze inspanningen nog een tijd moeten volhouden. Maar samen komen we er zeker door!