De Linde

Woonzorgcentrum

Dringende opname

woon- en zorghuis de Linde Mechelen

Een warm huis in de stad
temidden van het groen 

In woon- en zorghuis De Linde geniet u van een rustige oude dag met zicht op het groen van de grote tuin en het naastgelegen bos, en dat alles in het autoluwe Mechelen.  De kleinschaligheid van dit huis zorgt voor extra gezelligheid. Direct contact met de andere bewoners en een nauwe band met de medewerkers is er vanzelfsprekend. Hier komt u thuis in een warme cocon, gelegen in een rustige wijk op amper vijf minuten van het centrum van Mechelen. 

Uw wens, onze zorg

Elke bewoner kan in De Linde rekenen op gespecialiseerde zorg en activiteiten op maat. Bovendien wordt u voortdurend gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten.

De-Linde-woonzorgcentrum-Mechelen-Vulpia

Bij ons krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn en krijgt uw fysiek en mentaal welbevinden de hoogste prioriteit. Via onze gebruikersraad gaan we graag in dialoog met bewoners en familie om zo onze zorgverlening continu te verbeteren, naar persoonlijke ervaringen te polsen en hieruit verder te evolueren. 

De Linde heeft ook een kleinschalige leefgroep voor mensen met dementie. Elke bewoner kan rekenen op onze professionele zorg in een warm huis.

De Linde bulkt van de activiteiten

In de omgeving van het huis valt heel wat te beleven.

Tal van Mechelse trekpleisters liggen op een boogscheut, maar ook het centrum en tal van winkels zijn vlot bereikbaar. Een wandeling naar de markt, frisse lucht opsnuiven in het Tivolipark of Vrijbroekpark, of een uitstap naar Planckendael? Het is allemaal mogelijk. Onze bewoners genieten hier van de grote tuin met bloemperken, hagen en het wandelpad. 

De-Linde-woonzorgcentrum-Mechelen-Vulpia

Maar ook in De Linde zelf worden tal van activiteiten georganiseerd. De gymnastiek en gezelschapsspelletjes zijn de favorieten van onze bewoners. Maar ook onze zangnamiddagen en reminiscentie activiteiten worden met veel enthousiasme onthaald. In de zomer organiseren we al eens een tuinconcert en af en toe komen er ook dieren op bezoek. Activiteiten genoeg om vitaal en energiek te blijven. 

Ons woonzorgcentrum te Mechelen: voor langdurige zorg

De Linde is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Mechelen ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Mechelen zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Mechelen om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Mechelen. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Mechelen geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekortkomt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Mechelen bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een verblijf in woonzorgcentrum De Linde Mechelen!

"Het is hier erg gezellig wonen."

Bewoner van De Linde

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

 • Woon- en zorghuis

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

 • Verpleging 

 • Verzorging

 • Ergotherapie

 • Kinesitherapie

 • Schoonheidsverzorging

 • Gespecialiseerde zorg voor personen met dementie

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar huiselijkheid en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent en op uw maat. 

 • Cafetaria

 • Kapsalon 

 • Pedicure & manicure

 • Tuin met zonneterras

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 015 43 07 07

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.