De Veldekens

Woonzorgcentrum

Dringende opname

woon- en zorghuis de veldekens Berchem

Woon- en zorghuis De Veldekens,
het beste van twee werelden

Wil u in de omgeving van Antwerpen wonen, terwijl u toch ook van de rust wil genieten? Dan voelt u zich zeker thuis in woon- en zorghuis De Veldekens in Berchem. Dit huiselijke woon- en zorghuis ligt in een rustige woonwijk met veel jonge gezinnen, nabij een park en een schooltje. De kleutertjes komen zelfs af en toe langs en zorgen voor extra leven in de brouwerij. 

Uw wensen staan centraal 

In De Veldekens hangt een gemoedelijke sfeer: hier voelt u zich meteen op uw gemak. Betrokkenheid wordt hier erg geapprecieerd en gestimuleerd. Via onze gebruikersraad gaan we graag in dialoog met onze bewoners en de familie om zo onze zorgverlening continu te verbeteren, naar persoonlijke ervaringen te polsen en hieruit verder te evolueren. 

vrouw wandelt met bewoner de Veldekens

Bij ons geniet u van de beste zorgen door onze medewerkers, en dit mét de glimlach. We gaan individueel met u aan de slag en bieden u zorg op maat. Bovendien wordt u voortdurend gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten. 

Ook bewoners met dementie krijgen hier de gepaste ondersteuning. Zij komen thuis in de afdeling Dageraadplaats waar ze begeleiding op maat krijgen. Elke bewoner kan rekenen op onze professionele zorg in een warm huis.

In De Veldekens krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn. Uw fysiek en mentaal welbevinden krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Alles werd ingericht om uw comfort te optimaliseren. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u alles heeft wat u nodig hebt. 

De omgeving biedt vele mogelijkheden

De-Veldekens-woonzorgcentrum-Berchem-Vulpia

Een wandeling in het nabijgelegen park, een uitstap naar Antwerpen of een dagje naar de Zoo? Er zijn vele mogelijkheden. Het station van Berchem ligt op een boogscheut van de Veldekens. Maar ook in ons huis zelf genieten onze bewoners van tal van activiteiten. 

Zo wordt er al eens een high tea georganiseerd of een kookworkshop. Liever geen groepsactiviteiten? Dan kan u rustig relaxen in één van onze salons of genieten van een koffie in de cafetaria. Ook het kapsalon is erg geliefd, evenals de bibliotheek Club Confituur en Radio De Veldekens. Geniet van het zonnetje op ons ruime terras of kom tot rust in de mooie bloementuin.

De-Veldekens-woonzorgcentrum-Berchem-Vulpia

“Mooie herinneringen geven me een thuisgevoel”

Bewoner van De Veldekens

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Woonoplossingen

 • Woon- en zorghuis 

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

 • Verpleging 

 • Verzorging

 • Ergotherapie

 • Kinesitherapie

 • Sociale assistentie 

 • Verpleging voor mensen met dementie 

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

 • Cafetaria 

 • Kiné ruimte

 • Kapsalon 

 • Bloementuin

 • Pedicure & manicure

 • Groot tuinterras

 • Bibliotheekwerking

Klik op de foto's voor een presentatie

Contacteer ons

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 03 340 46 80

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Antwerpen Arthur
Kalmthout Beukenhof
Mechelen De Linde
Turnhout De Nieuwe Kaai
Zoersel Halmolen
Hasselt Villa Temporis