De Veldekens

Woonzorgcentrum

Dringende opname

woon- en zorghuis de veldekens Berchem

Woon- en zorghuis De Veldekens,
het beste van twee werelden

Wilt u wonen in een dorp in de stad? Dan voelt u zich zeker thuis in woon- en zorghuis De Veldekens in Berchem. Dit huiselijke woon- en zorghuis ligt in een rustige woonwijk met veel jonge gezinnen, nabij een park en een schooltje. De kleutertjes komen zelfs af en toe langs en zorgen voor extra leven in de brouwerij. 

Uw wensen staan centraal 

In De Veldekens hangt een gemoedelijke sfeer: hier voelt u zich meteen op uw gemak. Betrokkenheid wordt hier erg geapprecieerd en gestimuleerd. Via onze gebruikersraad gaan we graag in dialoog met onze bewoners en de familie om zo onze zorgverlening continu te verbeteren, naar persoonlijke ervaringen te polsen en hieruit verder te evolueren. 

vrouw wandelt met bewoner de Veldekens

Bij ons geniet u van de beste zorgen door onze medewerkers, en dit mét de glimlach. We gaan individueel met u aan de slag en bieden u zorg op maat. Bovendien wordt u voortdurend gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten. 

Ook bewoners met dementie krijgen hier de gepaste ondersteuning. Zij komen thuis in de afdeling Dageraadplaats waar ze begeleiding op maat krijgen. Elke bewoner kan rekenen op onze professionele zorg in een warm huis.

In De Veldekens krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn. Uw fysiek en mentaal welbevinden krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Alles werd ingericht om uw comfort te optimaliseren. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u alles heeft wat u nodig hebt. 

De omgeving biedt vele mogelijkheden

De-Veldekens-woonzorgcentrum-Berchem-Vulpia

Een wandeling in het nabijgelegen park, een uitstap naar Antwerpen of een dagje naar de Zoo? Er zijn vele mogelijkheden. Het station van Berchem ligt op een boogscheut van de Veldekens. Maar ook in ons huis zelf genieten onze bewoners van tal van activiteiten. 

Zo wordt er al eens een high tea georganiseerd of een kookworkshop. Liever geen groepsactiviteiten? Dan kan u rustig relaxen in één van onze salons of genieten van een koffie in de cafetaria. Ook het kapsalon is erg geliefd, evenals de bibliotheek Club Confituur en Radio De Veldekens. Geniet van het zonnetje op ons ruime terras of kom tot rust in de mooie bloementuin.

De-Veldekens-woonzorgcentrum-Berchem-Vulpia

Ons woonzorgcentrum te Berchem: voor tijdelijke of langdurige zorg

De Veldekens is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Berchem ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Berchem zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Berchem om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Berchem. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Berchem geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekortkomt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Berchem bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum De Veldekens Berchem!

“Mooie herinneringen geven me een thuisgevoel”

Bewoner van De Veldekens

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

 • Woon- en zorghuis 

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

 • Verpleging 

 • Verzorging

 • Ergotherapie

 • Kinesitherapie

 • Sociale assistentie 

 • Gespecialiseerde zorg voor personen met dementie

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar luxe en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. De faciliteiten zijn recent, uiterst modern en op uw maat. 

 • Cafetaria 

 • Kiné ruimte

 • Kapsalon 

 • Bloementuin

 • Pedicure & manicure

 • Groot tuinterras

 • Bibliotheekwerking

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 03 340 46 80

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.