De Nieuwe Kaai

Woonzorgcentrum

Dringende opname

De-Nieuwe-Kaai-woonzorgcentrum-Turnhout-Vulpia

Woon- en zorghuis De Nieuwe Kaai,
met zicht op de jachthaven

Woont u graag nabij de stad, maar geniet u eveneens van de natuur? Dan is wonen in woon- en zorghuis De Nieuwe Kaai in Turnhout echt iets voor u. Het huis bevindt zich vlakbij het commerciële centrum en de jachthaven van Turnhout. Het straalt een warme, gezellige sfeer uit, waar u zich meteen thuis voelt.  

Uw wensen staan centraal 

Onze comfortzorg maakt dat u niets tekort komt. Ons gedreven team van medewerkers staat in voor zorg met een glimlach. We zetten in op de zelfstandigheid van onze bewoners en optimaliseren zo de levenskwaliteit. Anderzijds helpen we bewoners ook met het accepteren dat niet alles meer zelfstandig mogelijk is. Maar dat betekent uiteraard niet dat u blijft stilzitten.

Ons aanbod van (begeleide) activiteiten is enorm divers, waardoor er steeds wat te beleven valt. De Nieuwe Kaai beschikt ook over een beschermde afdeling waar bewoners met dementie zorg op maat krijgen. 

In woon- en zorghuis De Nieuwe Kaai krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn en wordt er rekening gehouden met uw zorgen en wensen. Via onze gebruikersraad gaan we graag in dialoog met de bewoners en familie om zo onze zorgverlening continu te verbeteren, naar persoonlijke ervaringen te polsen en hieruit verder te evolueren. Hier krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn en wordt er rekening gehouden met uw noden en wensen. 

Comfort troef

In dit woon- en zorghuis is alles ingericht om uw comfort te optimaliseren. De medewerkers zorgen ervoor dat u alles hebt wat u nodig heeft. Met onze toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers en de lift bent u zo op bestemming. Ons huis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Aan de voorzijde van het gebouw is ook een ruime fietsenstalling voorzien, ideaal voor de familie.

"Een koffietje drinken op het terras na een leuke wandeling is altijd fijn!"

Bewoner van De Nieuwe Kaai
dame leest krant

Uitnodigende omgeving

Woon- en zorghuis De Nieuwe Kaai ligt vlakbij onze andere residentie ‘Aan de Kaai’, in de bruisende jachthaven van Turnhout. Beide residenties vormen een thuis voor bijna tweehonderd bewoners. Meer dan genoeg leeftijdsgenoten dus om banden mee te scheppen en toffe momenten mee te beleven.

Onze residenties zijn mooi vertegenwoordigd in deze stijlvolle stadswijk. Onze bewoners hebben een goed contact met de lokale handelaars en ook bij de buurtbewoners zijn we bekende gezichten. Het centrum van Turnhout ligt op loopafstand, net zoals het prachtige bos en de jachthaven.

Ons woonzorgcentrum in Turnhout: voor tijdelijke of langdurige zorg

De Nieuwe Kaai is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Turnhout ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Turnhout zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Turnhout om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Turnhout. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Turnhout geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekortkomt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Turnhout bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Het kapsalon is een drukbezochte faciliteit in ons WZC. Mani- en pedicure is alsook mogelijk, dit vanuit het comfort van je eigen leefomgeving. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum De Nieuwe Kaai Turnhout! 

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw noden en zorgt voor een comfortabele leefomgeving. 

 • Verpleging 

 • Verzorging

 • Kinesitherapie

 • Ergotherapie

 • Manicure en pedicure

 • Gespecialiseerde zorg voor personen met dementie

Faciliteiten

In deze fijne omgeving staat gezelligheid en een kwalitatief zorgaanbod centraal. De faciliteiten voldoen aan al uw noden:

 • Kiné-ruimte 

 • Kapsalon 

 • Cafetaria

 • Zonneterras

 • Privétuin met petanque baan

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 014 70 20 00

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.