De Nieuwe Kaai

Woonzorgcentrum

Dringende opname

De-Nieuwe-Kaai-woonzorgcentrum-Turnhout-Vulpia

Woon- en zorghuis De Nieuwe Kaai,
met zicht op de jachthaven

Woont u graag nabij de stad, maar geniet u eveneens van de natuur? Dan is wonen in woon- en zorghuis De Nieuwe Kaai in Turnhout echt iets voor u. Het huis bevindt zich vlakbij het commerciële centrum en de jachthaven van Turnhout. Het straalt een warme, gezellige sfeer uit, waar u zich meteen thuis voelt.  

Uw wensen staan centraal 

Onze comfortzorg maakt dat u niets tekort komt. Ons gedreven team van medewerkers staat in voor zorg met een glimlach. We zetten in op de zelfstandigheid van onze bewoners en optimaliseren zo de levenskwaliteit. Anderzijds helpen we bewoners ook met het accepteren dat niet alles meer zelfstandig mogelijk is. Maar dat betekent uiteraard niet dat u blijft stilzitten.

Ons aanbod van (begeleide) activiteiten is enorm divers, waardoor er steeds wat te beleven valt. De Nieuwe Kaai beschikt ook over een beschermde afdeling waar bewoners met dementie zorg op maat krijgen. 

In woon- en zorghuis De Nieuwe Kaai krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn en wordt er rekening gehouden met uw zorgen en wensen. Via onze gebruikersraad gaan we graag in dialoog met de bewoners en familie om zo onze zorgverlening continu te verbeteren, naar persoonlijke ervaringen te polsen en hieruit verder te evolueren. Hier krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn en wordt er rekening gehouden met uw noden en wensen. 

Comfort troef

In dit woon- en zorghuis is alles ingericht om uw comfort te optimaliseren. De medewerkers zorgen ervoor dat u alles hebt wat u nodig heeft. Met onze toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers en de lift bent u zo op bestemming. Ons huis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Aan de voorzijde van het gebouw is ook een ruime fietsenstalling voorzien, ideaal voor de familie.

"Een koffietje drinken op het terras na een leuke wandeling is altijd fijn!"

Bewoner van De Nieuwe Kaai
dame leest krant

Uitnodigende omgeving

Woon- en zorghuis De Nieuwe Kaai ligt vlakbij onze andere residentie ‘Aan de Kaai’, in de bruisende jachthaven van Turnhout. Beide residenties vormen een thuis voor bijna tweehonderd bewoners. Meer dan genoeg leeftijdsgenoten dus om banden mee te scheppen en toffe momenten mee te beleven.

Onze residenties zijn mooi vertegenwoordigd in deze stijlvolle stadswijk. Onze bewoners hebben een goed contact met de lokale handelaars en ook bij de buurtbewoners zijn we bekende gezichten. Het centrum van Turnhout ligt op loopafstand, net zoals het prachtige bos en de jachthaven.

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod

Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw noden en zorgt voor een comfortabele leefomgeving. 

 • Verpleging 

 • Verzorging

 • Kinesitherapie

 • Ergotherapie

 • Manicure en pedicure

 • Verpleging voor bewoners met dementie

Faciliteiten

In deze fijne omgeving staat gezelligheid en een kwalitatief zorgaanbod centraal. De faciliteiten voldoen aan al uw noden:

 • Kiné-ruimte 

 • Kapsalon 

 • Cafetaria

 • Zonneterras

 • Privétuin met petanque baan

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 014 70 20 00

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.

Turnhout Aan de Kaai
Antwerpen Arthur
Kalmthout Beukenhof
Herenthout Boeyendaalhof
Antwerpen De Veldekens
Zoersel Halmolen
Stabroek Villa ter Molen

We hopen voor 2021 elkaar te kunnen ontmoeten, handen reiken, verbonden zijn

Volg ons op Facebook

2020 Was een rollercoaster,  een jaar van onverwachte gebeurtenissen,  vol uitdagingen én verstilling. Tegelijk bracht 2020 ons de tijd om stil te staan bij de kleine dingen en de mooie initiatieven van familie, vrijwilligers, van iedereen die zich betrokken voelt bij onze bewoners.

Ondertussen zijn er voorzichtige positieve ontwikkelingen;  een vaccin  is onderweg, we zijn hoopvol voor 2021. Toch zullen we onze inspanningen nog een tijd moeten volhouden. Maar samen komen we er zeker door!