Boeyendaalhof

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Boeyendaalhof-boeyendaalhof-Herenthout

Woon- en zorghuis Boeyendaalhof,
warm en huiselijk

Huiselijke gezelligheid, vriendelijkheid en ongedwongenheid: het lijkt wel in de muren te zitten van dit charmante woon- en zorghuis in Herenthout. Wij hebben een persoonlijke aanpak in dit huis met een groot hart. Afspraak in ‘t Stamineeke voor een tasje koffie en een gebakje? Hier wordt geleefd in een warme setting, zonder dat dit ten koste gaat van de professionaliteit en hoogstaande kwaliteit. 

Uw wens, onze zorg

In woon- en zorghuis Boeyendaalhof geniet u van de beste zorgen van ons gedreven team. We gaan individueel met u aan de slag en bieden zorg op maat mét de glimlach. U wordt hier gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten. Ons animatieteam organiseert belevingsgerichte activiteiten. Dit zijn activiteiten die op de maat van de bewoner werden uitgewerkt, met respect voor de fysieke en mentale capaciteiten van de bewoners. 

In Boeyendaalhof krijgt uw fysiek en mentaal welbevinden de hoogste prioriteit. Elke bewoner kan rekenen op onze kwalitatieve comfortzorg. Via onze gebruikersraad gaan we graag in dialoog met de bewoners en familie om zo onze zorgverlening continu te verbeteren, naar persoonlijke ervaringen te polsen en hieruit verder te evolueren. Hier krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn en wordt er rekening gehouden met uw noden en wensen.

Ons woonzorgcentrum in Herenthout: voor tijdelijke of langdurige zorg

Boeyendaalhof is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Herenthout ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Herenthout zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Herenthout om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Herenthout. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Herenthout geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekortkomt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Herenthout bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum Boeyendaalhof Herenthout! 

"Iedereen is heel erg vriendelijk,
we krijgen lekker eten en mijn kamer is mooi!"

Bewoner van Boeyendaelhof

Zorg op maat

Dit woon- en zorghuis bestaat uit twee afdelingen: ‘Het Voorhof’ en ‘Het Binnenhof’.

Het Voorhof is onze open afdeling waar de bewoners worden gestimuleerd om zo veel mogelijk zelfstandig te wonen en leven. Professionaliteit en ongedwongenheid gaan hier hand in hand. 

In het Binnenhof komen bewoners met dementie thuis die een hogere zorgnood hebben. Zij worden met warmte ontvangen en krijgen activiteiten op maat. Een prachtige, afgesloten tuin geeft deze bewoners de mogelijkheid om op ontdekking te gaan. De beplanting, talrijke zitmogelijkheden en het kapelletje vormen een veilige omgeving voor deze bewoners. Ook de interactieve hond en poezen hebben een positief effect op hen.

De deuren van ‘t Stamineeke, het huiscafé, staan voor iedereen open. En ook op het mooie zonneterras bent u van harte welkom voor een koffietje of fris pintje.

Boeyendaalhof is in beweging

Dit woon- en zorghuis blijft in beweging. Tal van activiteiten houden onze bewoners kwiek: zo zorgt onze fitometer met bewegingsinstructies ervoor dat onze bewoners de nodige oefeningen kunnen doen om in goede conditie te blijven. Daarnaast worden er ook muziek- en dansnamiddagen georganiseerd. Zin in een wandeling in de mooie tuin, een familiaal fietstochtje met de elektrische duofiets of een andere activiteit? Ons huis heeft een kloppend hart, met aandacht voor de nodige rust en privacy. 

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

Zorgaanbod 

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

  • Verpleging 

  • Verzorging

  • Kinesitherapie

  • Ergotherapie

  • Gespecialiseerde zorg voor personen met dementie

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar huiselijkheid en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. Boeyendaalhof biedt volgende faciliteiten:

  • Café ‘t Stamineeke

  • Mooie tuin met terras

  • Kapsalon 

  • Pedicure

  • Manicure

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 014 50 21 20

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.