Boeyendaalhof

Woonzorgcentrum

Dringende opname

Boeyendaalhof-boeyendaalhof-Herenthout

Beleef meer

Gezellig en vooral lekker tafelen staat centraal in het Boeyendaalhof. Ons gedreven keukenteam bereidt dagverse gerechten in de eigen keuken.

Alleen of met de medebewoners? Ook de familie kan mee aanschuiven indien gewenst. Ga voor uw favoriete dagmenu en geniet van de heerlijke gerechten. Er worden regelmatig smulnamiddagen georganiseerd met smoutebollen en wafels, maar ook specialiteiten zoals mosselen, een zomer BBQ of een verwenontbijtje. Er is heel wat variatie!

Activiteiten

Boeyendaalhof heeft ook heel wat te bieden wanneer u het graag wat rustiger aan doet. Wij organiseren regelmatig een quiz, gaan aan de slag met kruiswoordraadsels of bezorgen u een boek op de kamer uit onze rijdende bibliotheek. Ook uw verjaardag gaat hier niet onopgemerkt voorbij. Tijdens het jaarlijkse kinderspeelmoment zijn ook de (achter)kleinkinderen welkom, al komen er wel vaker kleuters op bezoek. 

Er heerst een goede sociale interactie met de lokale bewoners. Het centrum van Herenthout is immers niet veraf en er worden regelmatig uitstappen gemaakt. De carnavalstoet is een begrip in Herenthout. Onze bewoners kijken dan ook uit naar het bezoek van Prins Carnaval, of gaan samen op stap.

Een uitstapje naar zee, Planckendael of Bokrijk? Het zijn maar enkele mogelijkheden. Geregeld pikken we ook wel eens een etentje, een concert of een theatervoorstelling mee. Daarnaast vinden we het ook steeds gezellig om een kleine bedevaart naar de grot van Bouwel of het Heikant te maken: zo blijft u kwiek en in beweging. 

Zowel op mentaal als fysiek vlak zorgen we voor een uitstekende omkadering en een omgeving waar u zichzelf kan zijn. De huiseigen infokrant zorgt ervoor dat u het overzicht van het aanbod bewaart.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 014 50 21 20

::open_description::