Villa ter Molen

Woonzorgcentrum

Kortverblijf

Tijdelijk verblijf

Dringende opname

Woon- en zorghuis Villa ter Molen, in het kloppend dorpshart

Woon- en zorghuis Villa ter Molen ligt in het dorpscentrum van Stabroek, vlakbij het gemeentepark waar u aangenaam kan wandelen. Dit moderne en lichte woon- en zorghuis is recent gebouwd en geeft meteen een ruime indruk bij binnenkomst. Vooral de stralende glimlach van onze medewerkers valt onmiddellijk op. Men voelt zich hier meteen welkom. Verbinding, sociaal contact en de beste zorgen: dat vindt u iedere dag terug in Villa ter Molen.

Kwaliteitszorg

In woon- en zorghuis Villa ter Molen hangt een gemoedelijke sfeer: hier voelt u zich op uw gemak. Gezelligheid zorgt voor een positief gevoel en hier geniet u van de beste zorgen van onze medewerkers mét een glimlach. We gaan individueel met u aan de slag en bieden u zorg op maat. Bovendien wordt u voortdurend gestimuleerd om uw zelfstandigheid te behouden, een aspect waar we bijzonder veel belang aan hechten.

In Villa ter Molen krijgt u de ruimte om zichzelf te zijn en krijgt uw fysiek en mentaal welbevinden de hoogste prioriteit. We luisteren graag naar uw wensen en noden zodat we steeds beter voor u kunnen zorgen. Elke bewoner kan rekenen op onze professionele zorg in een warm huis.

Ons woonzorgcentrum in Stabroek: voor tijdelijke of langdurige zorg

Villa ter Molen is een aantrekkelijke accommodatie als u behoefte heeft aan permanente of tijdelijke zorg en/of ondersteuning. In ons WZC te Stabroek ontbreekt het niet aan luxe en moderne faciliteiten. U wordt dus altijd in de watten gelegd en ontvangt ook nog eens zorg in een prachtige omgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum in Stabroek zeer toegankelijk en is er veel aandacht voor sociaal contact met de medebewoners én de buurt. Is er sprake van een dringende opname of zoekt u een comfortabel woonzorgcentrum in regio Stabroek om deze fase van uw leven prettig en aangenaam door te brengen? U bent van harte welkom om op adem te komen in ons rusthuis te Stabroek. Wij zien er op toe dat u een aangenaam verblijf tegemoet gaat.

Zorgaanbod en faciliteiten

In ons WZC te Stabroek geniet u van een divers zorgaanbod zodat u op geen enkele manier iets tekortkomt. Zo kan u bijvoorbeeld ook een beroep doen op ergotherapie en kinesitherapie. Verder bieden we mogelijkheden voor mensen die vanwege dementie zorg nodig hebben. Naast zorg in ons rusthuis te Stabroek bieden we ook allerlei luxe faciliteiten om uw leven plezierig te maken. Wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Een kapsalon of schoonheidssalon zijn drukbezochte faciliteiten in ons WZC. Een uitstekende reden om te kiezen voor een kort of permanent verblijf in woonzorgcentrum Villa ter Molen Stabroek! 

"Ik heb hier nieuwe vrienden ontmoet. We genieten van de gezellige momenten samen."

Bewoner van Villa Ter Molen

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Woonoplossingen

 • Woongelegenheid met bijkomende erkenning 

 • Woon- en zorghuis

 • Kortverblijf 

 • Assistentiewoningen 

 • 1 Zorgflat (serviceflat met alle faciliteiten van het woon- en zorghuis)

Zorgaanbod

Zelfstandigheid wordt hier gestimuleerd. Een ruim zorgaanbod voldoet aan al uw eisen en zorgt voor een comfortabele leefomgeving 

 • Verpleging 

 • Verzorging 

 • Ergotherapie

 • Kinesitherapie

 • Sociale assistentie

 • Kleinschalige dagopvang voor mensen met een beperking (Noah van Familiehulp)

Faciliteiten

Een fijne omgeving waar gezelligheid en een kwalitatief zorgaanbod hand in hand gaan. Ook de faciliteiten zijn hier prima in orde:

 • Brasserie 

 • Fitnessruimte 

 • Kapsalon 

 • 2 Terrassen

 • Schoonheidssalon

 • Manicure en pedicure

 • Avondanimatie (2 avonden per week)

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze woonzorgcentrum, kortverblijven of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons op 03 302 41 00

::open_description::

Andere woon- en zorghuizen

Bekijk hier de residenties in de buurt.