Villa ter Molen

Assistentiewoningen

assistentiewoningen villa ter molen Stabroek

Kort bij de stad, midden in het groen

Op zoek naar een comfortabele assistentiewoning in de hoofdstraat van Stabroek, op een steenworp van Antwerpen? Dan zit u goed in Villa ter Molen, gelegen in het dorpscentrum van Stabroek, vlakbij het gemeentepark waar u aangenaam kan wandelen. Hier huurt u een supermoderne assistentiewoning met alle comfort in een omgeving waar het aangenaam wonen en leven is, met alle winkels, horecazaken en openbaar vervoer op wandelafstand. 

In Villa ter Molen heerst een gezonde sociale samenhang tussen de bewoners van de assistentiewoningen. Er heerst een vriendschappelijke, open sfeer en er worden regelmatig samen activiteiten georganiseerd op eigen initiatief. U zal zich hier gauw welkom voelen.

Kwaliteitszorg

Villa-Ter-Molen-woonzorgcentrum-Stabroek-Vulpia

In de assistentiewoningen van Villa ter Molen woont u volledig zelfstandig. Toch staat u er niet alleen voor: een handig oproepsysteem laat u toe om in noodgevallen snel en eenvoudig contact op te nemen met het aanpalend woon- en zorghuis. Er is dus 24/24u verpleegkundige permanentie voorzien.

We denken ook graag mee over oplossingen wanneer u nood heeft aan extra zorg. Voelt u na verloop van tijd dat zelfstandig wonen toch wat zwaar wordt? Dan bent u uiteraard welkom in het woon- en zorghuis. Dan bekijken we samen de mogelijkheden en krijgt u zonodig voorrang bij een eventuele opname.

"Ik ga elke dag wandelen in het dorp."

Bewoner van Villa ter Molen

Waarom kiezen voor een assistentiewoning in Stabroek?

Heeft u plannen om te verhuizen naar een woning waar u op een prettige wijze oud wordt? Dan is een assistentiewoning of serviceflat in Stabroek een uitstekende keuze. Het is dé plek om comfortabel te wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Maak daarom een keuze uit een van de 38 appartementen die Vulpia voor u in de aanbieding heeft.

Wat zijn de voordelen van een assistentiewoning van Villa ter Molen in Stabroek?

Er zijn veel goede redenen waarom u zou verhuizen naar een assistentiewoning. Vulpia zet enkele voordelen van een assistentiewoning in Villa ter Molen voor u op een rij:

  • U woont uiterst comfortabel in een appartement met zorg, winkels en andere voorzieningen binnen handbereik.

  • In de nabije omgeving van onze serviceflats in Stabroek zijn allerlei leuke uitstapjes te maken.

  • U vertoeft in een levendige buurt waar jong en oud elkaar voortdurend treffen.

  • U profiteert van genoeg privacy, maar er is ook volop ruimte voor sociale contacten.

Schrijf u in voor een assistentiewoning in Stabroek.

Verhuist u bij voorkeur naar een appartement zónder dat u inlevert op comfort, maar wel met zorg in de buurt? Ga dan voor een assistentiewoning en verzeker u van mooie jaren in een schitterende omgeving. We zien uw inschrijving omtrent een serviceflat in Stabroek graag tegemoet en hopen u binnenkort te verwelkomen in een van onze luxe appartementen. Heeft u vragen over een van onze assistentiewoningen? Neem gerust contact met ons op.

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen immers dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar geheel te respecteren. We willen dan ook onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuigingen. Onze open en positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. Ook de autonomie van de bewoners wordt hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we namelijk erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn en er mag al eens gelachen worden. We streven er immers naar om elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan dan ook centraal.

Klik op de foto's voor een presentatie

Meer informatie? Contacteer ons.

Wenst u meer informatie of hebt u vragen over onze assistentiewoningen of ons zorgaanbod? We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 03 302 41 00

::open_description::

Andere assistentiewoningen

Bekijk hier de residenties in de buurt.