Villa ter Molen

Assistentiewoningen

assistentiewoningen villa ter molen Stabroek

Kort bij de stad, midden in het groen

Op zoek naar een comfortabele assistentiewoning in de hoofdstraat van Stabroek, op een steenworp van Antwerpen? Dan zit u goed in Villa ter Molen, gelegen in het dorpscentrum van Stabroek, vlakbij het gemeentepark waar u aangenaam kan wandelen. Hier huurt u een supermoderne assistentiewoning met alle comfort in een omgeving waar het aangenaam wonen en leven is, met alle winkels, horecazaken en openbaar vervoer op wandelafstand. 

In Villa ter Molen heerst een gezonde sociale samenhang tussen de bewoners van de assistentiewoningen. Er heerst een vriendschappelijke, open sfeer en er worden regelmatig samen activiteiten georganiseerd op eigen initiatief. U zal zich hier gauw welkom voelen.

Kwaliteitszorg

Villa-Ter-Molen-woonzorgcentrum-Stabroek-Vulpia

In de assistentiewoningen van Villa ter Molen woont u volledig zelfstandig. Toch staat u er niet alleen voor: een handig oproepsysteem laat u toe om in noodgevallen snel en eenvoudig contact op te nemen met het aanpalend woon- en zorghuis. Er is dus 24/24u verpleegkundige permanentie voorzien.

We denken ook graag mee over oplossingen wanneer u nood heeft aan extra zorg. Voelt u na verloop van tijd dat zelfstandig wonen toch wat zwaar wordt? Dan bent u uiteraard welkom in het woon- en zorghuis. Dan bekijken we samen de mogelijkheden en krijgt u zonodig voorrang bij een eventuele opname.

Verbindend

Op Vulpia kunt u rekenen. We begrijpen dat een goede vertrouwensband opgebouwd wordt door naar elkaar te luisteren en elkaar te respecteren. We willen onze bewoners steeds het gevoel geven dat ze bij Vulpia terecht kunnen met al hun vragen, gedachten, opmerkingen en wensen.

Open

Vulpia staat open voor mensen van alle mogelijke achtergronden en overtuiging. De positieve kijk op wat anders is, zorgt voor een warme thuis voor bewoners en medewerkers. De autonomie van de bewoners wordt ook hoog in het vaandel gedragen. Bij Vulpia zijn we erg wendbaar en is alles bespreekbaar.

Kwiek

Bij Vulpia staat iedereen positief en gemotiveerd in het leven. Het moet niet altijd té serieus zijn. Er kan al eens gelachen worden en we streven ernaar elke dag een frisse wind door onze woon- en zorghuizen te laten waaien. Levensvreugde en een plezierige sfeer staan centraal.

Klik op de foto's voor een presentatie

Contacteer ons

Hoe kunnen we u verder helpen?
Bel ons 03 302 41 00

::open_description::

Nieuwtjes

Volg ons op Facebook

Bekijk onze nieuwtjes